onsdag 24 december 2014

Göra egna brädspel

Varenda en sitter väl inne och väntar på parkhäng just nu. Men både under tiden vi. Kan vara kul som present t. Chanskorten skrivs om till något knasig men ha samma effekt som i originalspelet m. Har en ide för ett brädspel , vart får jag tag i alla gener.

Allt från med papper och trä. För att kunna skapa ett annorlunda frågespel och hitta på egna anvisningar bör du studera hur andra spel ser ut. Alla spel är besläktade med varandra och det är lätt att finna samband mellan de flesta.


Ofta kastar man en tärning, flyttar ett antal rutor fram till mål och den som först kommer fram vinner. Baksidan har de tre svaren, vilket gör att totalt frågor kunde få plats. Spelplanen har färgkoder som överenstämmer med kortens frågerutor.


Reglerna är enkla och ligger på ett separat svart-vitt A4-ark.

I varje spel medföljer även tre . Beställ Gör Ditt Eget Sällskapsspel redan idag till det grymt bra priset 1120. Hej, har en sjukt bra ide på ett riktigt roligt brädspel , men jag har ingen verkstad hemma precis, jag är inte händig och jag kan inte rita Vart får jag då. Sajten där du som tror på ett projekt hjälper till med pengar för att se till att det verkställs, har gjort att moderna spelutvecklare kan ta rejäla risker när de gör spel – eftersom de redan kan ha fullt med förhandsbeställningar innan de börjar spendera för mycket pengar. Faktum är att brädspel är den kategori . Så du vill göra ett brädspel ? Följ stegen nedan och ha kul att göra ditt eget brädspel ! Du kan välja att skapa dina egna mönster för bilder och bilder som kommer att gå på ditt spel, men om du hellre vill använda färdiga bilder, det finns många resurser på Internet som du kan göra en sökning på och ladda.


En väldigt rolig och uppskattad present! Spelet blev väldigt bra faktiskt, med enkel struktur som är lätt att kopiera. Ett bräde som är en enkel karta över gården, pärlor till spelmarker, ”prylkort” och ”händelsekort”, regelhäfte och spelkartong . Läraren Emma har med sina elever arbetat med tema Rymden.


Hon bjuder på en del material (planetmemory och rymdhäfte) och tipsar även om hur eleverna redovisat sina kunskaper – nämligen genom att producera egna rymden-spel! Kolla även in hur de gjort tittskåp . Till skillnad från i stort sett alla svenska kortspelsleverantörer så har inte Kortlekar.

Maila oss för dagspriser. Vi gör enstaka kortlekar – upp till tusentals. Tabletopia har en kommande Kickstarterkampanj för att skapa en plattform för att bygga och spela digitala brädspel. Det finns redan flera sajter och appar för att spela brädspel digitalt online, och Tabletopia utger sig för att också ha med över 1licensierade brädspel från start.


Nytt är däremot möjligheten . Många av mina egna insatser är inspirerade av vad andra byggt, men oftast har jag ändå ändrat vissa saker. Bygger man behållare som ser ut som rätblock så fastnar markörer lätt i hörnen. Med foamboard är det ganska enkelt att bygga sluttande väggar som underlättar att få upp markörerna. Cartamundi Nordic är kontoret i Sverige för Cartamundi, världsledande inom försäljning och tryckning av brädspel , kortspel och personliga spelkort.


Hufvudsaken är att få motspelnrens bollar inom sitt gebit, under det ens egna bollar återkomma. Hej och välkomna till en alldeles speciell spelkväll med UNF söderort på Hangaren! Vi har nu spelat varje onsdag i omkring två års tid och nu ska vi pyssla lite extra.


Vi bjuder nämligen in till en kväll där vi dukar möjligheten att skapa era alldeles egna brädspel ! Detta är en förberedelse för vårt deltagande på SoberCon2 . Jonnie Hedqvist designar egna brädspel – fick speltesta med rollspelsföretaget White Wolf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.