måndag 26 oktober 2015

Stihl skyddskläder

Din säkerhet när du arbetar med ett STIHL motorredskap är viktig för oss. Vi erbjuder parallellt med säkerhetsutrustningen på våra maskiner ett brett sortiment med personliga skyddskläder anpassat för arbete inom skogen. Skyddsutrustningen skall inte bara vara ett skydd mot skador, den skall också skydda mot skogens . Du som arbetar utomhus och med maskiner eller verktyg, vet hur viktigt det är med riktiga och anpassade arbetskläder.


De skall vara bekväma att ha på sig, inte stänga in fukten samtidigt som de skall skydda mot väder och vind. I vårt sortiment med arbetskläder hittar du kläder som passar för olika ändamål och för alla lager .

Skyddskläder med sågskydd och kroppsnära passform från STIHL. Välkommen till PriceRunner! Med flera reflexer och smarta detaljer. STIHL arbetar ständigt för att utveckla sitt produktsortiment och sin skyddsutrustning för att göra skogen till en säkrare och mer ergonomisk arbetsplats. Arbetsbyxor med sågskydd.


Design, ergonomi och kvalitet är inte bara viktigt när det gäller motorsågar. Det är minst lika viktigt när det gäller att utveckla skyddskläder och . Med rätt skyddsutrustning håller du dig torr, bekväm, smidig och säker i skogen.

Vi har även enklare skyddskläder för motorsåg ifall du arbetar med vedkapning i trädgården . Upptäck STIHL och VIKINGs produkter för skog och trädgård redan idag! Den har fått namnet X-FIT, skriver företaget i ett pressmeddelande. Stihl lanserar nya skyddskläder.


Precis som i vår motorsågstillverkning är detaljerna oerhört viktiga för användarens helhetsupplevelse. X-FIT Skyddsbyxa Midjemodell, Str. Tråd som fungerar som sammanställning för vilka olika typer och märken av skyddskläder vi använder för motorsågsarbete. Sågningsskydd - Benskydd (EN 381-och EN 381-5). Importören lovat dra bort från marknaden.


För att kunna arbeta på säkrast möjliga sätt måste du vid arbete med motorsåg använda skyddsutrustning. Klädseln ska vara praktisk och får inte hindra arbetet. Bär inte kläder som kan fastna i träd och buskar. Sätt upp långt hår med t. Du gillar att arbeta utomhus och fäller något träd ibland eller sågar några kubikmeter ved? Då är modellerna BASIC eller FUNCTION rätt utrustning för dig.


Functional Skogsjacka Husqvarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.