måndag 4 mars 2019

Ställningar som får honom att komma

Placera din hand runt hans penis precis innan han kommer och krama åt lätt under ett par sekunder. Ditt handtag kommer få honom att explodera! Men när jag sedan läste boken ”Den döende detektiven” blev jag störtförälskad – därför att där kommer man honom nära – och den upplevelsen formade en del av karaktären Lars-Martin Johansson.


Från den dagen hade jag drömmen om att någon gång i framtiden få göra den historien – så jag är så jävla . Hannah kommenterar: Det här är en mycket angenäm ställning – som är både intim och orgasmvänlig.

Beskrivning: Tjejen sitter i killens knä med ryggen mot honom. Jag tycker att det är enormt upphetsande om killen kommer fort vid sex. Hade iofs varit hett om jag skulle lyckas få dem att komma fort trots det. Min kille har svårt att få utlösning, vad ska jag göra?


Vilken ställning brukar han komma i ? När ni suger - får ni honom att komma då? Han jobbar mest troligt som typ telefonförsäljare och behöver en chef som säger till honom vad han ska göra, för annars blir det aldrig något gjort – så även i sängen,.

Vad han säger när han ska prata snusk: ” Kom då, kom då, kom då”. Men för guds skull , bort med tänderna när du kommer till ollonet. Annars får du onanera själv en hel vecka.


När det går för honom så håll samma hastighet med munnen under hela hans orgasm. Det förtar mycket av den sköna känslan om en tjej suger tills det är två sekunder kvar till klimax och helt plötsligt avbryter hon . När du även på det sexuella planet tror på dig själv och visar det, kommer självförtroendet att verka upphetsande på din man. HONOM att komma snabbare Erotik och sexualitet. Kommer dock mkt lättare utan kondom, så använder ni kondom så e det ju ett tips att använda något annat preventinmedel.


Testa olika ställningar , kmr säkert inte lika snabbt över allt, börja med den du kan hålla på längst med. Killar, tipsa mig om vad som får er att njuta! Hur tar man som tjej initiativ under sex?


Killar älskar att bli förförda – så våga ta initiativ till lite mys mellan lakanen. Nästa gång du känner dig uttråkad på jobbet -skicka ett sms till din kille och berätta vad du vill göra i sängen när ni kommer hem. Använd din fantasi för att komma. Läs mer: Snygga och sexiga underkläder för under 5kronor.


Lägg dig på rygg med din partner mitt emot dig.

Sära på benen och låt honom tränga in i dig från andra hållet. Ställningen gör att han kan komma djupare in i dig, men var lite försiktig – själva ställningen är rätt . Om du rider honom i precis den takt DU vill, och låter honom komma in så djupt som DU vill så kan du helt enkelt inte göra fel. Ta tid på dig och känn inte att det är någonting som du vill få snabbt överstökat bara så att ni sedan kan köra med andra ställningar. Stöd dig med händerna på golvet, och låt honom tränga in i dig bakifrån samtidigt som han håller emot i svanken på dig.


Han kan helt enkelt inte komma när vi har sex, inte heller när jag suger eller runkar av honom. Eftersom du har huvudet nedåt kommer positionen göra . Om han kan få utlösning när han själv får runka som du skriver så är ju anledningen till att han inte kan eller vill få det när du tillfredsställer honom , att hitta i hans huvud och inte. Klös honom eller byt ställning ! Om man drar ut på upphetsandet så att killen blir mer kåt så kommer det även att ge honom större njutning när orgasmen väl kommer. Om man t ex smeker honom kan men dra ut på det, försiktigt bara nudda ollonet med fingrarna eller tungspetsen.


Få honom att vilja ha mer. Eller om man precis ska ha sex . Bland hundratals sexställningar finns det bara några få som får tjejer att komma. Svar: Om din kille vill göra 69:an så får vi förutsätta att han vet vad han ber om och att han då kommer att få din rumpa nära sitt ansikte.


Svar: Det är en sexställning där din kille sitter eller ligger ner på rygg och du sitter ovanpå honom medan ni har penetrerande sex. Tydligen dessa tio punkter om man få tro den amerikanske sexterapeuten Rod Phillips. Tänd lampan och ta för dig kvinna, här är tio punkter som vi kan bli bättre på när det kommer till sexlivet (om männen får önska fritt). Här kan du läsa om vilka. Berätta för honom vad du tycker om, så blir det lättare och bättre för er båda.


Därför ska du placera dig på mannen i en omvänd ridställning, så ditt ansikte är vänt ner mot hans ben. Genom att lägga dig platt över hans ben och omväxlande låta honom styra tempot - och det ifrån honom genom att sätta dig mer upp - kommer du garanterat göra honom mållös. Istället får du en djuriskt . Han utnyttjar dig för sex, han tycker inte om dig, han bryr sig inte om dig, han är inte värd dig. För din egen skull, dumpa honom för gott för han kommer förstöra dig så du kommer ha problem att lita på killar i all framtid!


I den här videon delar jag med mig av mina absolut bästa knep för att få exakt den killen du vill ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.