tisdag 20 februari 2018

Hilti som arbetsgivare

Rankningen baseras på opartiska företagsenkäter som samlar in våra medarbetares omdömen om Hilti. Vi får även olika designutmärkelser i branschen, där man ofta berömmer våra produkter för att de bidrar med innovationer till samhället och påverkar människors liv på ett positivt sätt. Utmärkelser som arbetsgivare.


Vi söker högpresterande personer som vill bli en del av vårt team och leverera det senaste inom verktyg, teknik, programvara och tjänster till byggbranschen. Dagens generation förväntar sig nya grepp från sina arbetsgivare , så därför ser vi fram emot möjligheten att bli en spännande, progressiv och hälsosam arbetsplats.

Hilti Svenska jobb - En inblick i hur det är att jobba på Hilti Svenska: omdömen, lediga jobb, löner och kontorsbilder. Läs vad det anställda tycker och få en bättre inblick i Hilti Svenska som arbetsplats baserat på information som finns publicerat av nuvarande och tidigare anställda på Careereye. En viktig anledning är att bolaget önskar få en benchmark - en jämförelse - hur bolaget är som arbetsgivare jämfört med andra. Eftersom Hiltikoncernen finns i flera länder och Great Place To Work gör liknande. Hilti Svenska AB, med 3medarbetare och huvudkontor i Malmö, har en direktsäljande kår med . I går utsåg organisationen Great place to work Sveriges bästa arbetsplatser på en gala på Berns i Stockholm.


Vinnare i kategorin stora organisationer blev Hilti , som tillverkar teknologiska produkter till bygg- och anläggningsindustrin. Förra året vann Microsoft.

Maria Grudén, vd för Great place to work, . Lojaliteten till Hilti som arbetsgivare sjönk och många valde att lämna ( av alla säljare). Hilti ligger på första plats i kategorin stora företag på listan över Sveriges mest attraktiva arbetsplatser som Great Place to Work sammanställer varje år. På Hilti handlar kompetensutveckling inte bara om att skicka de anställda på utbildningar då och då, utan det är något som pågår varje dag, hela tiden.


Hilti skulle ge mig fri bil och en kraftig löneökning och andra förmåner. Att överhuvudtaget köra med egen bil i tjänsten är något som bör undvikas annat än tillfälligtvis, det innebär att den anställde ansvarar för att bilen är fungerande hela tiden, . Det är en skön känsla att säga upp sig, när man fått ett jobb som man verkligen ville ha. Detta är min nya arbetsgivare från och med 1:a maj.


Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Vilja att utvecklas vidare med möjligheter även internationellt. Vill du söka eller att lära dig mer om Hilti som arbetsgivare ? Som Account Manager på Hilti är du ansvarig för dina kunder och jobbar du med ständig utveckling av kundsamarbetet på alla nivåer. Intresserad av att söka eller få reda på mer om Hilti som arbetsgivare ? Hilti Executive track är det rätta spåret för dig som har ambition och potential att.


Du rapporterar direkt till en ledningsgruppsmedlem och kommer även att arbeta nära flera andra funktioner inom Hilti. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst. Vi arbetar med löpande urval. Visa alla HILTI jobb - Jobb i Malmö . Ett genuint intresse för Hilti och vår verksamhet. Läser en pågående universitets - eller högskoleutbildning.


Har ett högt driv och vilja att utveckla dig själv och andra. Har en förmåga att arbeta strukturerat och självständigt. Registrerad som arbetsgivare.


Arbetsgivare , Registrerad som arbetsgivare. F-skatt, Registrerad för F-skatt. Moms, Aktiv i momsregistret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.