fredag 2 februari 2018

Jobba i alperna sommar

Eftersom jag inte ville jobba i alperna som reseledare efter kursen, så var jag väldigt sent ute med att söka andra jobb. Jag kom hem från alperna veckan innan julafton och sökte en massa jobb genom arbetsförmedlingen. Jag hade tur, jag fick jobb som liftvakt i Storlien utanför Åre. En liten håla kan många . Om du är sugen på att kombinera bra skidåkning med att jobba utomlands, då är ett säsongsjobb i alperna någonting för dig.


Nu kan du utbilda dig till reseledare eller.

Som reseledare är det ditt uppdrag att se till att alla resenärer får en fantastisk skidresa eller sommar semester. Lär dig tyska och säsonga inom turism i Österrike och Tyskland. Arbeta i Alperna och plugga vid Bodensjön där Tysklan Österrike och Schweiz möts. Hit kommer miljontals turister från hela världen vinter och sommar ! Träffa människor från hela världen, njut av alper och skidåkning! Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!


Nedan finner du våra lediga tjänster. Guider som jobbar i Alperna. Att få arbeta med nöjda gäster, trevliga samarbetspartners och fantastiska kollegor är både stimulerande och väldigt roligt, att man sedan har Alperna som .

Utbilda dig till reseledare i Alperna ! Reseledaryrket är fyllt av roliga stunder men innebär också mycket ansvar. Gör karriär i Alperna eller på huvudkontoret i Göteborg, här finns alla möjligheter. STS Alpresors reseledarkurs ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas. Att arbeta på STS Alpresor är en livsstil. Vi som jobbar här delar ett stort intresse och får dessutom jobba med världens roligaste produkt - resor till Alperna sommar och vinter.


I Österrikiska Alperna finns det stor chans för dig som har goda engelskakunskaper och framåtanda att kunna få jobb under några av de mest hektiska perioderna under året. Främst handlar det kanske om jobb inom hotell, turism och nöje men är du duktig på skidor eller snowboard finns också chansen att . Kommer förhoppningsvis ha en medelstor budget, efter en sommar full av slit, att röra mig med så jobb är inte en nödvändighet. Jag är år och norrlänning, inte blond men rätt skön ändå. Har aldrig varit i alperna men åkt mycket på hemmaplan, har även gått skidlärarutbildning steg 1. Att jobba för UCPA är kanske inte något för alla, vi ställer krav på att du talar flytande franska, älskar skidåkning och är intresserad av att möta nya människor. Jobba i Österrikiska Alperna.


En jobbsökmotor och guide för dig som vill jobba utomlands. Billiga resor till Alperna vinter som sommar Alperna. Komplett reseguide till Alperna med tips, råd och recensioner.


Hitta billigaste och bästa alpsemestern . Säsongsjobba i Franska Alperna.

Kommunikationerna är generellt väldigt bra och orterna ligger tätt sammanhängande vilket gör det enkelt att skifta. Bli skidguide för Slopetrotter Skitours. Skidresor till Alperna och Kanada.


Resor till Korsika, Karibien och Kreta. Boka din resa hos Langley! Du får frihet att vara kreativ och fatta egna beslut.


Vi önskar endast personer som kan fatta självständiga beslut och stå fast vid dem. Många av våra guider fortsätter inom olika roller för oss - antingen i Alperna eller på vårt kontor i Köpenhamn. Det är Viktor Olssons enkla förklaring till att han blev alpguide. I arbetsuppgifterna ingår att varje dag åka med gäster. Vill du jobba inom hotell- och restaurang i Alperna i Schweiz, Österrike eller Frankrike?


Just nu finns det många lediga säsongsjobb. För jobb i Schweiz och Österrike behöver du kunna tyska och för jobb i Frankrike är franska en merit. Du hittar de lediga jobben i Platsbanken på arbetsformedlingen.


Här hittar du de vanligaste frågorna om att jobba utomlands hos Ving. Du kommer inte ångra dig en enda sekund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.