onsdag 27 juni 2018

Beis innendørs hytte

Noen farger passer best ved sjøen, mens andre egner seg bedre på fjellet eller for hytta i skogen. Her finner du forslag til. Fra å ha gulnet furu fra topp til tå, ble atmosfæren i hytta i Tuddal lun og behagelig, med en gjennomført bruk av beis i naturens egen fargeskala. Skal du male gulnet panel eller beise med interiørbeis?


LADY Pure Nature gir dybde, spill og varme til treverket og passer perfekt på hytta. Naturens materialer tilfører interiøret en dimensjon av sanselig skjønnhet.

Ikke rart at vi ønsker å bringe naturen inn på hytta. Gode fargekombinasjoner Inne. Fjellets farger hele veien inn. Unik hytte , også innendørs.


Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker . Det dreier seg om interiørbeis og gulvolje , og hva det kan gjøre med ubehandlede vegger og gulv.

Dette gjelder selfølgelig i huset ditt også, eller på bordet;) Det eneste som er veldig viktig å huske på med beis , er at underlaget påvirker fargen 1. Han er aktuell som programleder i TVNorges serie Eventyrlig oppussing - et oppussingsprogram med fokus på hytter , utviklet av Halvor Bakke selv. Hvis du har en klassisk, gammel fjellhytte, er det mye du kan gjøre med maling og beis. Vi bygde hytte på Gålå for ca. I november bestemte vi oss for å beise de innvendige veggene i hytta med ett strøk hvit panellakk.


Roger Samdal - Hytte i Valdres - Blogg - Beitostølen - Ulvhild Hyttegrend - Torvtak - Interiørbeis - Jotun - Laftepanel - Tømmerpanel - Rundtømmerpanel. Bildet under ble tatt før hytta fikk et nytt strøk beis i mørkere farge. Denne gamle fargen som avbildet under heter Beito. Den nye heter Stølsbrun. Takhøyden på kjøkkenet er noe lav, og derfor ble himlingen påført en hvitpigmentert beis.


Uansett om hytta ligger på fjellet, ved sjøen eller innlandet bør den vedlikeholdes og pusses opp med jevne mellomrom. Fasaden trenger vedlikeholdsvask innimellom et strøk maling eller beis , og innvendig vil vi modernisere og lysne opp. At høy standard og moderne komfort ikke er høyt prioritert, viser . Vi skal i gang med beising av ny panel på hytteprosjektet vårt, men får råd i alle retninger når det gjelder valg av.


Har aldri hørt noen brukt det innendørs , men hvorfor ikke. Jeg har brukt Jotun interiørbeis på vegger og panellakk i tak på min hytte. Jeg planlegger å oppgradere en hytte med furuhelvete på både vegger og tak.

Hadde tenkt å beise lyst, men etter å ha sette dette ht. For få år siden valgte folk lyse farger innvendig på hytta , men nå er det bare de færreste som beholder hytteveggene trehvite. Man kan selv regulere hvor mye farge veggen skal få ved å påføre enten ett eller to strøk.


Tips og råd i forbindelse med valg av farger til hytta. Det er også stor forskjell på hvordan man fargelegger en hytte ved sjøen og en hytte i fjellet, eller en hytte dypt inne i skogen. På fjellet og i innlandet passer det å kle hytten med beis eller dekkbeis i en tyngre, varmfarge.


Vi ønsket oss en tilnærmet værbitt look, men gjerne nytt og uten borebiller. Valget ble Setergrå som er en strukturbørstet slettpanel med en gråbeige beis hvor treets struktur kommer . Da er Tyrilin interiør beis et bra valg. Det er behandlet med flere lag beis i fargen Drivved.


Veggene er beiset med Jotun Valnøtt. Ideen om å ha gulv i samme fargenyanse fikk de fra en artikkel i Hytteliv. Foto: FOTO: Per Erik Jæger. SOFAKROK: Både sofa og lenestoler er kjøpt brukt. De er ikke kjøpt samme ste men gråfargene passet perfekt . Hyttetradisjonen var opprinnelig furupanel inne.


Med årene blir furuen mørk, og mange ønsker å skape et lysere innemiljø. Da kan du enten bruke en panellakk eller panelbeis til å lysne treverket, sier Martinsen. Men stadig flere velger å male også innvendig for å løfte standarden på hytta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.