fredag 8 juni 2018

Hyra kylaggregat stockholm

Vi planerar och koordinerar små som stora projekt inom hylkylaggregat och skapar alltid kundspecifika lösningar. Här ingår även installationer, reparationer och teknisk support. Kylgruppen i Stockholm hyr ut större och mindre hyrkylaggregat under kortare eller längre tid. Våra certifierade kyltekniker tar hand om installation . Climapac Stockholm erbjuder effektiva och smidiga luftkonditioneringslösningar för tillfälliga kylbehov i små och stora lokaler.


Portabel luftkonditionering är ett effektivt och energisnålt kylaggregat på två hjul.

Kylan kan enkelt flyttas mellan kontor, konferensrum eller festlokaler. Aggregatet är redo att . Vi hyr ut större och mindre kylaggregat under kortare eller längre tid. Fasta priser på mindre luftkylare till kontor. Kontakta någon av oss för ytterligare information.


Värmepump, 400V, -, -, Visa detaljer. Vi skapar kompletta teknik- och scenlösningar för likväl omfattande arenaevents så som till den lilla privatfesten. Gasolbrännare med slang, Gasol, -, -, Visa detaljer Visa tillbehör.


Beskrivning: 20-fots kylcontainer med kylaggregat från Carrier.

Meddela önskemål om typ vid hyra. Stockholm alternativt inom Sverige via någon av våra samarbetspartners. Självklart kan ni även själva . Kyl ner ditt kontor, serverrum, konferansrum eller andra utrymmen med ett portabelt kylaggregat från oss.


Du kan välja mellan två olika aggregat varav det största. Från små portabla kylaggregat till fastighetslösningar, vi hjälper er med ert behov av kyla. Hos oss kan du hyra allt från små mobila aggregat till kompletta anläggningar för industri, kontor och butiksmiljöer. Eller varför inte investera i aircondition hemma eller ett kylaggregat till vinkällaren . Hyrbilar med eller utan kylaggregat. För att hyra fordon krävs svenskt körkort och kreditkort.


Kylcontainers, fryscontainers och mobila kylrum finns tillgängliga för långtidshyra, korttidshyra och försäljning från våra depåer över hela Sverige. Våra depåer sträcker sig från Malmö i söder till Luleå i norr. Våra kylcontainers har moderna och energieffektiva aggregat som ger låga driftskostnader i jämförelse med äldre och . Med en portabel AC får du den luftkonditionering du vill ha även om det varierar från dag till dag. Våra portabla AC:ar är enkla att flytta från arbetsrummet in till sovrummet, det enda du behöver göra är att ansluta evakueringsröret till en fönsterspringa eller dylikt.


Skaffa aircondition hemma med våra portabla kylaggregat och . Vill du Hyra luftkonditionering i stockholm ? Hyr kylaggregat och luftkonditionering.

Vi arbetar med service på alla inom branschen förekommande fabrikat och typer av kyl-, och frysanläggningar, luftkonditionering, värmepumpar samt ångbefuktning. Samtliga tekniker har tillgång till fullt utrustade servicebilar vilket gör att våra kunder alltid får tillgång till en snabb och säker service. Vi har ett urval av modeller och vi kan specialanpassa dem efter kundens önskemål. Besök webbshopen acdelar.


Det är sällan eller aldrig helt tyst i vår omgivning. Ljud som vi känner oss störda av och som vi helst vill slippa kallas för buller. Vad som uppfattas som buller kan bero på typen av bullerkälla, mottagningsförhållanden och känslighet vilket kan variera från person till person. När man bedömer vilka krav som ska ställas på den . Kallrökmaskin som producerar rök som flyter ovanför golvet. Klassisk specialeffekt för teater, film och presentationer.


Med maskinen kan du skapa mystiska miljöer och rök . Vi är specialiserade på försäljning, installationer, service och reparationer av mobil kyla. Har ni problem med er lastbil, dragbil, trailerdragare, fjärrbil, lastbilssläp eller hjullastare? Hos oss kan ni hyra dragbil, trailerdragare, fjärrbil, lastbilssläp eller hjullastare med mera.


Välkommen in för mer information!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.