fredag 15 juni 2018

Containerrederier

De største containerrederier i verden pr. Vægt opgøres i TEU (twenty-foot Equivalent Units). En TEU svarer til en fods container, der er konstrueret efter en ISO-standard. Alle data opgjort og gældende for 15.


Danmark er en stolt søfartsnation, men vi er ikke de eneste, der er gode og kendte for, at sejle de syv have.

Se denne Top over de selskaber, der sidder på verdensmarkedet, når det handler om at fragte gods i containere over vand. Der kommer nye folk på de to øverste poster i MHI Vestas Offshore Wind. Mærsk Line køber det tyske rederi Hamburg Sü der er én af verdens største.


Her får du nyheder, tv, reportager og dybdegående analyser om dansk erhvervsliv. Video: I denne video får du mulighed for at se, hvilke rederier der er med på listen over verdens største containerrederier. Du kan formentlig allerede gætte, hvem der ligger nummer 1? Containerrederier langt fra ny digital fremtid.


AF LOUISE VOGDRUP-SCHMIDT.

Sydbank spår yderligere fremgang for containerrederier efter Mærsk-konkurrents meddelelse om, at volumenerne vokser. Derfor bliver denne uge ganske afgørende for rederierne, herunder også A. Digitaliseringen vil ændre rederi-branchen fuldstændigt, lyder det i ny . Mærsk: Store containerrederier kredser om russisk firma, Finansnyheder på Euroinvestor giver dig hurtigt overblik for aktuelle begivenheder om børs og finans. Det fremgår tydeligt, at de førende containerrederier i denne periode har underpræstereti betydelig grad sammenlignet med de andre industrier, der udgør det mesteaf forsyningskæden. Verdens største vil kjøpe nummer syv. Meld deg på nyhetsbrevet vårt.


Moderne transport - MTlogistikk Logistikkforeningen. Maersk vurderer oppkjøp. Ansvarlig redaktør: Thomas Witsø-Bjølmer.


Udover de helt store containerrederier , som transporterer containere mellem kontinenterne, findes også en bred vifte af såkaldte feeder-rederier, som transporterer containere fra de store hovedhavne, eksempelvis Rotterdam og Antwerpen, til de mindre havne såsom København, Fredericia og Oslo. Det har gjort containerterminalen langt mere effektiv og spændende for containerrederierne. Kalundborg Havn har haft ambition om vækst i sin containerterminal.


Nu er turen kommet til Asien-USA, hvor de store containerrederier er blevet enige om at hæve raterne som en del af TSA-aftalen. Medlemmerne af Transpacific Stabilization . EU-Kommissionen har besluttet at forlænge de eksisterende regler, der gør det muligt for containerrederier at slutte sig sammen i alliancer. Det er en fornuftig ordning, som gør det mere fleksibelt for container-rederier at .

Kort tid inden årsdagen for Hanjin Shippings betalingsstandsning og senere kollaps, går Sydkoreas tilbageværende containerrederier nu sammen i et nyt samarbejde på ruterne i Asien. Det nye samarbejdet, er der købt Korea Shipping Partnership (KSP) omfatter alle Sydkoreas containerrederier , . Cosco fra Kina får en flåde på over 4containerskibe, hvis køb af rederi fra Hongkong falder på plads. Bølgen af opkøb og sammenlægninger blandt verdens containerrederier fortsætter. Europa-Kommissionen har vedtaget en afgørelse, hvorved tilsagnene afgivet af containerrederier gøres retligt bindende. Hur man skall mäta ett rederis storlek är inte helt enkelt.


Tilsagnene imødegår de konkurrenceproblemer, som Kommissionen . Hur många containers man kan hantera? Alla dessa siffror är ju svåra. Fartyg som man äger eller som man också har på charter? Det ändras från dag till dag. Russiske Transcontainer kan blive næste opkøbsmål i containerbranchens jagt på vækst.


Transcontainer, der flytter containere via især godstog i Rusland og de omkringliggende lande, er blandt de selskaber, den russiske stat overvejer at . På onsdagen försattes sydkoreanska containerrederiet Hanjin Shipping i konkurs. Bolagets skulder uppgår till miljarder dollar och detta är den största konkursen någonsin bland containerrederier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.