fredag 1 juni 2018

Kränga av däck från fälg

Hur man får loss ett däck från fälgen utan dyra maskiner. Obs att filmen bara visar ett sätt att lossa däcket. Dennis nordlander tjänar 400kr genom att kränga sina egna däck på 27sek.


Skoluppgift Instruktionsfilm för däckbyte, kränga av och på en plåtfälg! Vill inte betala för att lämna in däck på fälg till däckfirman när jag kan få betalt för plåten på en skrot.

Det går ju snabbt att bara kränga av däcken med ett däckjärn, bara man har något att trycka loss däcket med från kanten först, jag brukar använda minigrävaren till det. Vad kostar det att kränga däck där du bor? På Däckia vill vi att du ska känna dig trygg när du köper däck. Därför ger vi dig 1 trygghetsgaranti. Priserna presenteras här nedan och beror på vilken storlek du har på dina däck.


Det tillkommer inga extra avgifter för. Priset för däck och fälg tillkommer.

Service- priserna gäller endast Däckias . S -8 Har en lite knepig fråga men, hur är det att byta däck på fälg utan maskin? USA bilar, Att kränga av och på däcket är relativt enkelt, det som kan vara jobbigt är att få lös det från clinchen, det är det man har ett slagjärn till, alltså verktyget med glidvikt. Det är i princip omöjligt att lyckas montera däck på fälg utan verktyg ( maskin). Ska du ändå kränga av och på däck så se till att byta ventilen särskilt om du ska kränga för hand.


He-he, jag har också försökt litegrann en gång, många svordomar blev det men inga däck monterade. Kostnad att byta fälg sommardäck - vinterdäck - sommardäck. Vinterdäck köpta på Internet, dyrare och kränga på? Jag har precis köpt mina nya vinterdäck online och fick hem dessa idag, åkte sedan ner med dessa däck och mina gamla hjul ner till däckverkstan. Vad är det för fel på däck verkstan ? Betala 40:- st för fälgar sist jag krängde av ett däck.


Lägg däcket på marken med den sida av fälgen som har minst avstånd från fälgkanten till gropen i fälgen, sätt knäna så däcket trycks ner på ena. Det är ju bara för att få däcket att släppa, sen däckjärn att kränga av det. När du köper en ny uppsättning vinterdäck ställs du inför två inköpsalternativ: antigen byta däck och använda samma fälgar , eller köpa två uppsättningar.


Omedelbart låter det som en bra idé att ha två hela uppsättningar, det är också det vanligaste. Om du vill spara pengar på den dyraste delen, vilket är .

Det är normalt sett en simpel sak att kränga på däck själv men frågan är om det är värt jobbet jämfört med att lämna det till proffsen :? Det viktigaste är att du passar på att kränga på däcket på fälgen från rätt håll. D v s, du börjar på den sidan där fälgkanten är närmast försänkningen i fälgen. Däck , fälg eller kompletta hjul? Alla vet inte skillnaden mellan däck , fälg och kompletta hjul. Och då kan de naturligtvis bli problem när man väl ska handla.


Din närmaste Mekonomenverkstad kan självklart . Lämnade in mina hjul till den däckkille jag anlitat i flera omgångar. Sedan kränga i däcket längs båda sidor av fälgen. Kan hjälpa att gnugga m gammaldags hård tvål på fälgen där man har sista jobbiga biten att kränga på däcket. En sak är säker och det är att jag kommer aldrig mer att köpa Vittoria så länge jag har de fälgar jag har. Tillsammans med hjulet levererar vi ett antal “insatser” med vars hjälp du kan anpassa hjulet till skottkärrans axeldiameter och gaffelbredd.


Skall montera sport contact 26x1. Det är det alra sista av däcket som är så satans tight. Har pajat ett par slangar nu då jag försökt bända på däcket då slang kommit emellan och gått sönder. Snälla är det någon som har tipps på hur jag slkall gå .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.