torsdag 12 juli 2018

Bra ursäkter för att inte komma

Måste ha en bra ursäkt Vardagsbekymmer. Ska träffar nån jag inte sett på ett tag (som jag vill träffa men kan inte ) Men vill inte säga varför. Säg att du är sjuk, feber, diarré, någonting som man inte vill komma för nära så ska du nog slippa.


Pallar inte gå på jobbet. PÅ RIKTIGT dragit för att slippa få skit.

Alla ursäkterna är autentiska exempel från svens. Jag: Näe ja kan inte nån:Vadårå Jag:Näe men ja måste borsta tänderna. Aj mitt rövhål, det kommer. Det spelar ingen roll vad det är du inte vill göra eller så, bara fem bra ursäkter , eller saker att skylla på. I en riktig diskussion (kanske ordet dialog funkar bättre här) är dock båda parterna beredda på att ändra . Och nej, vi vill inte berätta för någon att vi ska göra IVF eftersom det är nog jobbigt nu då vi får massa påpekningar att vi inte har några barn eller frågor när det är dax för oss att skaffa bebis.


Anledning att inte gå på bröllop?

Bra ursäkt för att stanna hemma? När allt kommer omkring tittar våra gäster sällan in i våra sovrum, så det är egentligen bara vi själva och vår familj som ser sängen. Nu vill vi slå ett slag för slarviga bäddar!


Alternativt, du ska på möte och kommer inte in mer i dag. Minns du att jag skulle sluta tidigare i dag? Inget, jag är min egen chef och gör som jag vill! Det är ok att gå tidigt bara man har plus på flexsaldot. Och de kommer iafst minst.


Fyfan va skönt det blir när jag byter skola. Ursäkta mig så hemskt mycket, jag tappade kollen på tiden och kom iväg lite för sent hemifrån. Ska inte upprepas igen Det är få saker som slår ärlighet i längden.


Det finns dock ett bra citat som visar på motsatsen. Livet går ut på att skjuta problemen framför sig, och är man tillräckligt skicklig hinner man . Andra frånvaromotiveringar som arbetsgivare fått höra är dörren har fastnat, jag kan inte komma ut ur min bostad och min nya flickvän har bitit mig på ett känsligt ställe. En anställd ringde och berättade att hans mor dött - dessvärre en ursäkt han redan använt en gång tidigare.

Studien bygger på uppgifter . Jag är bjuden på bröllop, men vill inte gå. Det känns som att man ska ha en RIKTIGT bra anledning för att inte gå på bröllop, men jag kan inte komma på något bra. Vi bor många mil ifrån varandra och när jag var . Orkar du inte sova hos en kompis?


Så här dissar du på smartast sätt! Ibland orkar man helt enkelt inte men kommer inte på någon bra ursäkt ! Nej, där hade jag inte kunnat komma på en enda ursäkt som inte gjort stämningen konstig. Jag hade definitivt sagt tack och ätit åtminstone större delen av semlan.


Förhoppningsvis händer det inte så ofta och en gång är ingen gång. Det var ju det där tv-programmet som du ville se i dag, och det kommer säkert inte gå i repris. Det är inte bra att tvätta det för ofta, därmed bäst att skippa träningen.


Det där att dra ut med tiden är typ sämst, om man inte har något jävla tidsperpektiv kommer inte ens föräldrarna släppa en utanför dörren. Rösterna sa till mig att jag skulle stanna hemma och putsa hagelgeväret. Jag har satt fram hälften av alla mina klockor en timme och den andra hälften har jag satt bak en timme.


Hela lördagen gick jag omkring i ett rullande tidsperspektiv, där jag levde om söndagen . Känner du för att jobba hemma men börjar känna att du har slut på ursäkter för att inte gå till jobbet finns nu en generator som slumpar fram lite olika orsaker för. Valfrihet is the shittt. Nästa vecka, tänkte du komma in något? Synd att man inte kan jobba . Du verkar omtänksam och hjälpsam, samtidigt som du får ett slut på eventuellt lidande om nu dejten inte blir så härlig som du tänkt. Kvinna med huvudvärk, perfekt ursäkt för att lämna en misslyckad dejt.


Spelar du bra kommer din dejt bara att tycka synd om dig. Om du tvivlar på att ni. Och ett par som vi sett som ett par bra vänner ringde återbud igår kväll. Med en jättekonstig ursäkt. Ett par vi har bjudit har fortfarande (tre månader efter OSA) ännu inte svarat (jag har sedan länge förutsatt att de inte ska komma eftersom de inte har svarat).


Vore det inte hemskt gott med kaffe med mjölk i den blåblommiga koppen? Den tackar jag som hjärtligast för (även för att jag fått vara med och komma med tips – vilket naturligtvis gör den ännu mer fantastisk).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.