tisdag 3 juli 2018

Hur mycket kostar grus

Jag förstår att man MÅNGA faktorer spelar in, men jag undrar ändå vad ett lass grus brukar kosta ungefär? Gruset ska vara lämpligt till att grusa upp en lerig hästhage. Vad brukar gruset gå på, och vad brukar vara en lämplig sort? Hur mycket går det på ett lass?


Anläggning - bygga paddock? Schaktmassor skall vara rena, om förorenade .

Hej, vad kan det tänkas kosta med grus till en uppfart som är 3x meter, den är grusad en gång tidigare och relativt hårt packad så jag tror inte det blir så mycket underarbete. Vad kostar grus per kubikmeter och vad för sorts grus ska man ha? Grusa om uppfarten - hur mycket kan gå åt. Materialet innehåller mycket silt (finmaterial) och har därför begränsad dräneringsförmåga och bör inte användas i de fall där markförhållanden är dåliga.


Ska man ha väldigt mycket grus är naturligtvis hemkört enda alterntivet. Tycker det låter dyrt jag, men det beror säkert på var man bor och hur grus och sprängstenstäkterna ser ut. Hur djupt lägger man det nya?


Det gamla är glest på en del ställen.

Har ingen aning om vad det skulle kunna kosta och skulle bara vilja veta på ett ungefär vad det skulle kunna gå på. Hej Jag undrar hur mycket det kostar med ett lass (lastbil) gårdsgrus. Snickarn Infart för bil, kostnad? Köpa grus från Snabb Grus är smidigt och enkelt - Snabbgrus.


Dessutom ser vi till att du får lagom mycket grus , så att du vare sig får över eller saknar grus för att färdigställa ditt projekt. Vill du ha tips och råd om hur du ska gå. Vi levererar från grustag, bergtäkter och terminaler i Hela Sverige. Grus , berg, täkter och terminaler i Hela Sverige. Hjälp att hitta ditt postnummer.


Lite som BT Kemi som grävde ner sina gifttunnor i Teckomatorp. Men vad skulle ett lass med grus kosta Skanska? Knappt växelpengar om ens det.


Så varför inte lägga ett . Ange mått i centimeter och beräkna önskad mängd Makadam i kubikmeter och i ton. Starta mängdberäkning nu: A: Höj cm. Beräknad vikt (ton), 4 ton. Vid beställning av mer än två lass använder du beräkna mängder för att få en offert.


Priser Bärlager 0-mm.

För att kunna ge bästa service, ber vi er att om möjligt ringa på förmiddagen. Alla priser är inklusive moms och gäller t. Vi kan även erbjuda halvsäckar, vilka debiteras som ovan fast utifrån ton material. Vid hämtning tillämpas ovanstående priser minus säckens kostnad. Välj ett släp utan kåpa för att få hjälp med lastning. Annars får du handlasta.


När du kommer till grustaget och möts av en stor skylt, åk in i täkten och håll vänster. Du kommer strax se en grön barack, där inne sitter vår kontorist. Hej alla ni trädgårdsintresserade. Det är mycket tung trafik i gropen så håll . Jag har uppskattat att vi har ungefär 5kvadrat utav grustäckt mark i våran trädgård. Det finns nästan inget grus alls kvar på backen men jag vill fylla på så att det blir ett 2. Sån som man har på uppfarten.


Det borde väl gå att fulla på med grus bara, eller måste man ha sand före? Vägen är ca 3m bred och 20m lång. Min stora fråga är egentligen vad det kostar och hur mycket man måste ha. Funderar på att krossa upp grus till vägarna. Det handlar om att gräva bort matjorden, få en markduk på plats och fylla på med grus.


Det svåraste, förutom att det är tungt arbete att skotta grus , kan faktiskt vara att välja material och få det hemtransporterat i lagom mängd. I byggbranschen kallas gruset. Frakten kostar nästan alltid mer än materialet. Tack vare Åkerigrus centrala läge och vår känsla för service har vi nått en marknadsledande position på vår marknad.


Allt från mycket stora . Våra produkter används bl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.