fredag 6 juli 2018

Roliga saker att göra med kompisar i stockholm

Möjligheterna är många - upplevelser i Stockholm råder det ingen brist på - men ändå tryter fantasin. Då har du kommit helt rätt. Med guiden till roliga aktiviteter i Stockholm vill vi inspirera och tipsa om saker att hitta på i Stockholm under lediga dagar.


Och saker att göra i Stockholm. Guiden till roliga aktiviteter för.

Vill du göra något roligt eller spännande men vet inte vad? Här tipsar vi om allt från utomhusaktiveter och tävlingar inomhus för grupper och företag till stilla meditation. Det finns mängder av aktiviteter i Stockholm – här hittar du det som passar dig. Stockholms enda djurpark med en rejäl portion kulturhistoria på köpet. Strosa runt, fika och titta på alla söta djur och historiska miljöer.


Kommer du en tisdag kan du göra din allsångsdebut. Betala bara vanlig entré, köp ett allsångshäfte i Skansenbutiken eller vid scenen.

Två råd - kom i god ti ta med en . Vi har sammanställt en lista med grymma saker som du antingen kan göra själv eller tillsammans med dina vänner, och det bästa av allt är att alla 20. Den här punkten är kanske inte den haha- roligaste punkten i denna lista, men när man har lite tid över kan man passa på att stanna upp och tänka på vart . Vi är båda år, äventyrliga och gör gärna lite udda saker. Du som har koll, vad kan två tonåringar hitta på för roligt under ett par dagar i Stockholm som är lite utöver det vanliga.


NOVA MILLER: ”Ta det lugnt och lev i nuet! Känn ingen press att du måste göra saker. Träffa dina kompisar och njut av att bara vara ledig. Hitta på tre helt egna flams ( roliga historier) och skicka till KP.


THOMAS SEKELIUS: ” Experimentera med smink! Jag och en polare har köpt biljetter upp till sthlm. Det är kul att öva nya sminkningar.


Aktivitetssidan hjälper dig att hitta nya vänner med samma intresse som du har. Tips på roliga aktiviteter att göra tillsammans med företaget eller kompisarna. Att åka iväg någonstans med företaget och hitta på en aktivitetet är ofta uppskattat och runt om i Stockholm finns det mängder med spännande aktiviteter att sysselsätta sig med. Låt oss titta på några roliga tips för den som behöver inspiration till .

Skaffa ett jobb eller något, sitt inte och klaga på att du inte vet vad du ska göra och att du vuxit från dig fantasier! Gå ut och gör något, framförallt borde du träffa nytt folk som inte är så invalida som dina kompisar verkar. Läs även saker som bevisar att småstadstjejer är roligare än storstadstjejer. Starta en blogg och Instagram tillsammans och peppra med inspiration.


Gå igenom skafferiet och baka något av det som finns hemma. Vad ska man göra på första dejten? Vi har listat tips på bra roliga och gratis saker att hitta på på första dejten!


Klicka på den aktivitet i Stockholm du tycker är intressant för mer information om aktivitetens innehåll, längd och pris. Gör gärna en intresseanmälan så. Aktiviteter i Stockholm erbjuder dig spännande och roliga saker att göra för företagseventet, firmafesten, möhippan, svensexan och födelsedagsfiranden. Vi har alla aktiviteter för barn på ett ställe! Vill barnen åka skridsko, bada, gå på museum, teater eller ett lekland?


Min dotter är ganska exakt hos mig och på den tiden vill jag göra många roliga saker tillsammans med henne. Hon är en modig liten flicka som vågar det mesta. Jag bor i Stockholm , så utbudet är ganska stort.


Här finns Skansen, Grönan, . TOVA HELGESSON: ”Utmana dina kompisar i en bad-challenge. Tävla om vem som först kan hitta fem saker som börjar på T – och som dessutom går ner i en tändsticksask. Leta upp en r du aldrig hört talas om, men som verkar rolig (kanske någon från den här listan).


Idétorka har vi alla då och då. Ibland behöver lite inspiration helt enkelt, för att ta vara på stunderna tillsammans med våra nära. Därför brainstormade jag med mig själv ett par minuter och försökte utmana mig i hur många aktiviteter jag kunde komma på så snabbt som möjligt. Resultatet blev dessa saker.


Fritids- och ungdomsgården Träffstugan i Sköndal: Träffstugan är en öppen verksamhet för alla barn och ungdomar som har en funktionsnedsättning. Här kan du träffa kompisar och göra roliga saker. De arrangerar sommarcamp.


Folk är upptagna med sitt , kan inte just det datumet eller när jag spontant vill hitta på nåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.