fredag 18 januari 2019

Visningar instagram vem

Har du alltid undrat över vad ordningen på de som tittar på din Insta-story betyder ? Det är bara du som kan se vilka som har sett din historia, utlovar Instagram. Metro UK skriver även att det tillkommit en sökfunktion som gör det lättare att se vem som följer dig. Genom att klicka på förstoringsglaset längst ned kan du söka efter namn för att se vilka som följer dig samt följer tillbaka.


Jag gjorde nyligen en tråd ang. Konton som man inte följer då vill säga.

Det var först privat, sedan inte, och nu igen. Vil du vite ig unfollowers instagram insight statistikk? Vi vil hjelpe deg med å finne svaret på de mest spennende spørsmålene: who unfollowed me on instagram og who stalks my instagram. Det programmet vil være en pålitelig hjelper i Instagrams kaotiske verden. Hvor skal man begynne å bruke unfollowgram?


Instagram visar nu hur många gånger din video har setts på Instagram. Visningar är den mest förväntade formen av feedback på en video, säger Instagram. På Instagram kan du inte se vilka som är inne och tittar på dina bilder, däremot kan du se vem som kollar på dina Instagram Stories.


Plötsligt blev detta väldigt intressant… På redaktionen har vi märkt flera ”spökföljare” när vi har tittat på vår statistik.

Partners ex, gamla ovänner och barndomsbekanta finns . Det blir allt svårare och svårare att stalka folk på Instagram. Om du gjort något av dessa saker så har du garanterat blivit upptäckt! Nu när de flesta uppdaterat till Instagram Stories har vi lärt oss att det dyker upp händelser högst upp i den vanliga feeden som scrollas åt vänster.


Vi kan även gå in på valfri profil och se händelserna genom att klicka direkt på profilbilden. Vad jag inte hört Mark Zuckerberg nämna, . Vi har testat en app som ger dig total kontroll över aktiviteten på Instagram. Informationen kommer att visas där man i dag ser antalet likes, klickar man på siffran så får man se antalet likes. På bara det senaste halvåret har mängden konsumerad video på Instagram ökat med procent.


Nu aviserar Instagram utrullningen av en funktion som visar hur många visningar varje videoklipp har, . Nu har instagram lanserat statistik, ungefär som på bloggen att man kan se hur många som har varit inne och kollat och inte bara de som följer. Dock så blir jag förvånad för minahar sjunkit rejält, men jag har ju ändå runt . Grabbar, låt oss vara ärliga. Den här gången var det min tur. Jag snokade givetvis upp en tjej på instagram.


Självklart inte vem som helst utan en tjej jag gillar. Hon har aldrig haft privat profil så länge hon haft instagram , men bara ett par dagar efter att jag börjat snoka där så har . Instagram har uppdaterat sin app och nu kan du se hur många som sett ditt videoklipp.

Det är alltid roligt att se hur många som sett ett videoklipp, men kanske störst nytta är funktionen för de som använder Instagram som ett arbetsverktyg. Få bättre koll på hur andra interagerar med . Ja jäklar, Instagram tog det bästa från Snapchat och skapade Instagram Stories. Det kan tyckas lite underligt att Instagram , världens kanske mest filterintensiva tjänst, lanserar en funktion som denna. Men det är faktiskt rätt så kul!


VEM för instagram apk senaste versionen 1. Statistics for instagraGhost followers,Unfollowers och Följare på instagram. Tänk på att visningar och räckvidd är olika saker. En enskild individ kan se ditt inlägg gånger.


Varje gång personen ser det får du en exponering. Räckvidden baseras på antalet unika personer som ser ditt inlägg. Varje unikt konto räknas bara en gång, även om de ser ditt inlägg flera gånger.


Om inlägget innehåller flera . Nedanför en video kan du se hur många gånger den har visats. Visningsantalet för en video är synligt för alla som kan se inlägget. Du kan inte se antalet visningar för videoklipp som du har delat i ett inlägg med flera foton och videoklipp. För att se hur dina följare röstat kan du: Gå till din egen story och bläddra fram bilden.


Nu ser du en procentuell fördelning av inkomna svar på de olika alternativen. Svep uppåt för att få mer detaljerad information om hur många som röstat och vem som röstat på vad. Nepp, bara om du har privat konto då du bestämmer vem det är som får följa dig.


Nej det går inte,, men du kan göra privat konto så du måste acceptera vilka som ska följa dig:) avatar. Jag har märkt att om du har instagram kopplat till fb, så kan du se vilka personer som tittar på ditt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.