fredag 13 april 2018

Mobil golvlyft

Under denna flik finns dokument som tillhör Golvo produkterna. De grundläggande principerna bakom Unos design är väl beprövade och testade. Liko har utvecklat principen och försett Uno med många bra funktioner. Tack vare sina unika egenskaper har Uno snabbt blivit en favorit på sjukhem och inom hemsjukvården. Uno är den ideala personlyften för dagligt bruk.


En mobil personlyft anpassad för säkra och enkla lyft av brukare som väger upp till 2kg.

Klicka för större bild). Mobil lift golvlyft Golvo. Liko Golvo har elektrisk reglerbar underrede som underlättar förflyttningar till en soffa. Beskrivning En mobil lyft som lyfter lodrätt uppåt.


Underredet kan breddas parallellt och liksidigt. Conny anser att Golvo är flexiblare än . Hem Hopfällbar golvlyft. Ingen del väger mer än kg.

Lyften har elektrisk höjning och sänkning samt mekanisk breddning av underredet. Guldmann golvlyftar lyfter högt och lågt. FL3är en mobil lyft med en hög viktkapacitet på 3kg. Armstöden ger trygghet och stabilitet för patienten vid gåträning, toalettbesök med mera. Instruktionsfilmer från Arbetsmiljöverket.


Vård och omsorg i ordinärt boende - Ergonomi och arbetsutrymme i. Med maximalt utrymme för brukaren ger både Invacare Birdie och Birdie Compact en komfortabel mobil lyft för förflyttningar från bl a sängar och rullstolar men även från golv. Lyften är konstruerad så att både montering och demontering sker enkelt helt utan verktyg. Lyftförmåga ton (egen vikt 4kg). Lägg till produkter i plocklistan, som därefter kan skrivas ut eller skickas som beställning till vår kundtjänst via e-post. På platser där ett taklyftsystem av någon anledning inte är idealiskt, är en mobil lyft avgörande för att du fortfarande ska kunna utföra lyft och flytta på ett säkert och ergonomiskt ansvarsfullt sätt.


Att möjliggöra och underlätta förflyttning självständigt eller med hjälp av annan person. Typ av lyft som kan förskrivas. Hydraulisk Patientlyft är en mobil golvlyft där lyftarmen är kopplad till en hydraulisk pump. Det hydrauliska systemet bidrar med så mycket kraft att lyftarmen med lätthet kan manövreras med handkraft.


Den styrs enkelt med en spak. Vid sänkning bromsas lyftarmen automatiskt. Lyftarmen lyfter och sänker vertikalt från cm .

Vad finns det för risker, som till exempel för litet utrymme runt förflyttningen och hala eller ojämna golv? Finns det några hjälpmedel, som till exempel vårdbälte, glidmatta, duschstol, taklyft eller mobil golvlyft ? En säng som kan anpassas efter dina och patientens behov är ett ovärderligt hjälpmedel. Som en del i vårt arbete att göra våra hotell tillgängliga för alla, erbjuder vi nu mobila lyftar för gäster med funktionshinder på vissa hotell. En mobil lyft är ett hjälpmedel som underlättar för rullstolsanvändare att röra sig mellan sängen och en rullstol.


De gör en bedömning av fortsatta åtgärder. Syftet: att på ett för patient och personal säkert sätt förflytta patienten med hjälp av akutlyft . De finns tre olika huvudindelningar på dessa lyftredskap: Golvlyft , taklyft och uppresningslyftar. Taklyft är vanligast inom sjukvården och på äldreboenden, taklyft finns bland annat som skena. Då är det vanligare med en mobil lyft på hjul. Behöver en patient lyftas så hämtas denna mobila lyft.


Scandic fortsätter att utveckla sitt redan världsledande kunderbjudande inom tillgänglighet. Scandic lanserar en mobil lyft för gäster med funktionsnedsättning på ett urval hotell i Sverige och Tyskland. Ett samarbete med Neuroförbundet i Göteborg. Man erbjuder mobila lyftar på hotell i Sverige samt på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.