måndag 10 september 2018

Sajt för att sälja bilder

Enligt webbsidan själv finns det miljoner fotografer som säljer sina foton här. På denna sajt får du av vinsten för varje licens du säljer (standardpriset är $2) och dina bilder är därefter tillgängliga för användning i stora reklamkampanjer eller annat (i alla fall om du säljer kommersiell licens). För att gå med i 500px . Det talas en hel del om passiv inkomst på ekonomibloggar runt om på Internet men väldigt få ge några konkreta exempel på vad det skulle kunna vara.


Jag vill därför ge ett konkret exempel - att fotografera och sälja dina bilder på Internet. Faktum är faktiskt att det går att tjäna pengar på detta timmar om .

Har sålt mina foton på nätet ett tag nu och även om det kanske inte just för mig som är nybörjare är särskilt lönsamt så är det väldigt roligt. Först började jag sälja på en sida som heter iStockphoto. Jag skulle tro att det är världens ledande stock photo community. Det är en väldigt bra sida där bilderna säljer.


Bildbehovet ökar medan inköpspriserna pressas ner. Hur tar man säljbara bilder ? Det är viktigt att du hela tiden håller temat och objektet i åtanke när du fotograferar. Du måste veta vad det är du vill visa och se till att allt som bidrar till .

Tjäna pengar på att sälja foton. Yuri Arcurs är den person som tjänar mest i världen på att sälja bilder på så kallade microstock-sajter, där vem som helst (med talang och tur) kan ladda upp och få sina bilder sålda. Rumänsk-amerikansk sajt med högre marginal för fotografen som baseras på hur mycket din bild hittills sålt. Har du plåtat mycket i sommar har du chansen att tjäna pengar på dina bilder. Via Reseförmedlingen kan du hitta andra människor att samåka me och du som har fått förhinder att utnyttja din tåg-, flyg- eller båtbiljett kan även sälja den i andra hand.


Visste du att du kan tjäna pengar på dina digitala bilder Det är nu enklare än någonsin att sälja bilder över nätet via bildbyråer. Du kommer förmodligen inte att bli stenrik men det är ett nöjsamt tillägg till befintligt inkomst. Du kan tjäna pengar att fotografera och ta bilder och sedan sälja dina foton på nätet.


Det finns en uppsjö av bildbanker där ute. Se webbsidor där du kan tjäna pengar online genom att sälja foton. Fotografera och tjäna pengar på dina foton.


Visst är kvalitet viktigt, men när du säljer bilder till stockfotosajter är det. Börja sälja dina bilder redan idag. Alla köp av användare registreras och . Royaltyfritt innebär licensfritt, alltså köpet innehåller inte bildens rättigheter.


Därför kan en fotograf sälja samma bild oändligt många gånger, och även ha samma bilder på många olika internet-bildbyråer samtidigt. På grund av detta är royaltyfria stock- bilder väldigt billiga att köpa, vanligtvis från ca 10kr. Finns det någon som har erfarenhet av denna sajt ?

Vem som helst kan sälja bilder. Mostphotos är tillgänglig för alla. Idag är alla fotografer. Du förbinder dig inte till någonting . Genom att sälja dina bilder till bildbyråer, s. Shutterstock, Fotolia och Istock kan du tjäna storkovan.


Det är i alla fall vad vår journalist hoppas på när han här ger sig in i branschen. Dina fina bilder behöver inte ligga och ha tråkigt på hårddisken. Här får du träffa en fotograf som säljer sina bilder på nätet, och vi ger dig receptet på framgång som stockfotograf. Det är idag lättare att sälja bilder på nätet och det är fullt möjligt att bygga upp en passiv inkomst på detta. Fråga släktingar, grannar och vänner ifall du ska hjälpa dem att sälja deras saker med och dela på förtjänsten.


Tours By Locals är en annan sajt där du kan hitta uppdrag. Du behöver inte vara proffsfotograf för att kunna tjäna pengar på ditt fotointresse. Många bilder som säljer bra på bildsajterna – de så kallade microsajterna är faktiskt tagna av mobilkameror. Däremot måste du vara väldigt kvalitetsmedveten, ha ett kreativt bildseende och vara . Ta fina bilder , bilden är det första man tittar på.


Var ärlig, uppge i annonsen om det finns defekter på produkten. Skriv ut mått, eftersom storlekar ibland kan variera beroende på märke. Lägg upp nya annonser på kvällarna. Söndagar är bästa dagen att lägga upp nya annonser, då är folk är lediga och har tid .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.