tisdag 11 september 2018

Skapa fotobok

Skapa din personliga fotobok. Du kan enkelt föreviga dina minnen i fotoböcker tillsammans med önskefoto. Välj mellan en mängd olika modeller och omslag. FUJIFILM Fotobok är den perfekta presenten. Varför inte göra en fotobok från bästa vännens bröllop eller en hel fotobok med barnbarnen?


Eller en egen sagobok till barnen?

Möjligheterna är oändliga, skapa din . Ett utmärkt val för när du vill bevara dina minnen är en Fotobok eller ett Fotoalbum. Bröllop, födelsedagar, studentfiranden, jul, nyår och många andra högtider kan förevigas genom att göra en Fotobok att bevara dina fotografier i. Det ska vara enkelt, inspirerande och självförklarande att skapa fotoboken. Du ska kunna göra din fotobok online, oavsett om du sitter vid en Mac och PC. Vi har därför uteslutet de fotolab som bara erbjuder fotoböcker till en av dessa plattformar. Slutresultatet, själva fotoboken, ska vara av bra kvalité och levereras till dig . Att göra din första fotobok behöver inte vara svårt.


Här kommer några tips som kan guida dig genom beslutsprocessen och förenkla din väg att skapa din första fotobok.

Först måste du fråga dig varför du ska göra en fotobok , eftersom detta kommer att påverka hur du jobbar fram projektet och layouten av . Designa och beställ en fotobok av hög kvalitet enkelt med ifolor Designer- fotobokprogramvaran. Använder du InDesign kan du ladda ner ett plugin för att skapa dina fotoböcker därifrån. Du får bra kvalitet, stora valmöjligheter, ett okej pris och ofta snabb leverans. Medlemskurs: Sanna lär dig skapa en fotobok direkt i Lightroom.


En bok du sedan beställer hem via Blurb. Jag själv brukar använda Blurbs . Du kan skapa vackra fotoböcker av professionell kvalitet och få dem levererade direkt till dörren. Det är enkelt att skapa en bok: Du väljer de bilder du vill använda, väljer ett format och ett tema, och sedan skapar Bilder boken åt dig.


Du kan ändra hur bilderna är placerade på varje sida, lägga till och ta bort . För personer med liten budget går det att skapa en riktigt billig fotobok om man väljer ett mjukt häftat omslag. Exempelvis kan man beställa en enkel minibok hos Photobox som kostar en bit under hundralappen inklusive frakt. För fotoentusiaster som är villiga att spendera mycket pengar på en kvalitetsbok finns närmast . Vi rekommenderar att du börjar med att överföra dina foton.


Välj överföringsmetod under Överför högst upp på hemsidan. För att skapa din fotobok , välj den bokmodell du önskar under Fotobok i huvudmenyn högt upp på hemsidan. Du kan dela digitala foton på nollti men det finns inget som går upp mot att hålla ett utskrivet foto i händerna.


Så varför inte skapa en egen fotobok av hög kvalitet med hjälp av hdbook? En skräddarsydd fotobok som har skrivits ut och bundits professionellt ger verkligen liv åt dina bilder, hjälper dig att bevara dina minnen .

Du kan använda fotoböcker till att bevara dina minnen. Det finns olika alternativ för storlekar och teman i Photoshop Elements, vilket gör det enkelt att skapa fotoböcker. Gör följande i dialogrutan Fotobok och klicka sedan på OK: Välj en storlek för fotoboken. DIN FOTOBOK MED FOTOPAPPER I FORMAT APORTRÄTT. Så presenterar du dina favoritbilder på bästa sätt.


Fotoboken med fotopapper i klassiskt A4- format är inte bara stor nog för att du ska få utlopp för din kreativitet, utan presenterar även dina vackraste foton på bästa sätt. Dina favoritbilder exponeras på äkta . Själv använder jag mig av Crimson och de har ingen begränsning i antal ord per sida. Du kan kombinera antal bilder och antal ord hur mycket du vill.


Jag använder mig av dem för att göra en årsbok varje år. Förutom det är de snabba och har rimliga priser samt lättanvända. Använd eget designprogram, som Photoshop eller Indesign för att skapa egen fotobok.


Första steget för att skapa en bra fotobok börjar förstås vid själva fotograferingen. För utan ett bra innehåll så blir det svårt att sätta ihop en tilltalande bok. Att försöka rädda dåliga bilder med en spännande form genomskådas snabbt av betraktaren. Då blir layouten bara kosmetika, och inte något som leder . Med book creator for Windows använder du dina egna bilder för att göra en helt unik fotobok ! Ladda ner vår nya programvara för Windows - så är du klar med din fotobok på minuter .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.