tisdag 20 mars 2018

Byggmax golv

Laminatgolv från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Att lägga golv är enkelt - med vårt breda utbud av olika laminatgolv förnyar du husets samtliga rum på nolltid. Med megalock som klicksystem krävs varken lim eller spik. Stort urval på ByggmaxÄr det dags att fräscha upp kök, hall eller sovrum?


Vare sig du är en seriös hemmafixare eller ett riktigt proffs finns bra och billiga sätt att uppgradera ditt hem här på Byggmax.

Du kan snabbt och enkelt hitta en kvalitativ golvtyp som passar i just ditt hem. Ett nytt golv kan höja helhetsintrycket avsevärt - testa själv. Här i Skandinavien är vi bortskämda med bra träråvaror till vettiga priser. Ett gediget furugolv kan hålla i generationer och behandlas så att det ser ut som du vill. Levande, varmt och tåligt parkettgolv i ek som med god marginal vann Testfaktas parkettgolvstest.


Denna ekparkett från Barlinek fick maximalt betyg i både slitstyrka och tålighet mot fläckar som rödvin och olivolja. Golvet har en varierande ådring med levande utseende och naturliga och livliga färgnyanser. Byggmax – köp billigt och bra byggmaterial inom Massivt trägolv.

Från rustika, enklare trägolv till massiva plankgolv härdade med UV-strålning. En snygg och fräsch golvlist eller golvsockel ramar in ditt golv. Hela rummets intryck och känsla ändras snabbt med ett nytt golv. Designgolv från Byggmax.


Vill du ha ett slitstarkt golv som kommer att hålla länge och som dessutom är skönt att gå på? Då ska du välja ett designgolv. Det är ett vattentåligt . Undergolv och läggning från Byggmax. Ett rustikt mattlackat och exklusivt plankgolv av det hårda träslaget ek. Golvbrädorna har fasade kanter vilket förstärker den redan exklusiva känslan som ett plankgolv ger.


Brädorna är endast m långa och är därför väldigt behändiga att både bära hem samt lägga. Dessa två golv har följande färg på förpackningarna: . Vitpigmenterad golvolja som skapar en mätta torr och behaglig yta till ditt lutade , betsade eller obehandlade trägolv av barr eller lövträ. Oljan är alkydförstärkt och är pigmenterad med titandioxid.


Med golvoljan ger du ditt golv en snygg yta med mycket träkänsla. Prisvärt klassiskt laminatgolv i 3-stav ek. Den tunna konstruktionen gör det särskilt lämpligt vid renovering.

Om underlaget är jämnt kan golvet ofta läggas på befintligt golv utan att några större korrigeringar av dörrar. Golvet är mycket enkelt att lägga tack vare klicksystemet och kan . Beställ ett golvprov innan du köper ditt nya parkettgolv så att du i lugn och ro kan jämf. Ett populärt vitlackat parkettgolv tillverkad i tålig ek med en matt finish. Plankgolv får golvet att se mer enhetligt och flytande ut vilket snabbt skapar en exklusiv känsla, ljusa golv får även små rum att kännas större.


Golvbrädorna är tillverkade av trä i hög kvalitet med en slutfinish med fokus på träets råa naturliga skönhet. Chocolate 1-stav är ett vackert och lättalagt laminatgolv i en varm chokladbrun färg. Ett högkvalitativt golv med AC-klass 4. Golvet har AC-klass vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna . Ek trend 2-stav är ett prisvärt laminatgolv i vitlaserad ek som ger ett ljust och varmt intryck. Golvet är mm tjockt och mycket enkelt att lägga tack vare Megaloc , inget lim behövs. Golvet är enkelt att hålla rent och ett ljust golv får även ditt rum att se större ut.


Utomhusgolv från Byggmax. Om du snabbt vill skapa ett snyggt och användbart utomhusgolv är lättlagd trall ett av flera prisvärda och hållbara alternativ hos oss på Byggmax. Njut mer av din uteplatsNär det gäller utomhusgolv måste du använda ett material som klarar slitaget från väder och . Klassiskt parkettgolv av träslaget ek med en naturlig varm guldig ton och med en tålig mattlackad yta. Golvet är ett plankgolv med fasade kanter och ger rummet en harmonisk och enhetlig känsla med ett exklusivt uttryck.


De fasade kanterna ger varje bräda en diskret markering och får därför rummet att kännas större. Mörklaserat plankgolv med vacker markerad ådring i varje golvbräda. Den borstade och lackade ytan på golvet i kombination med träslaget ask skapar tillsammans ett golv som står emot vardagens slitage.


En borstad yta på ger brädorna en lätt naturlig struktur och upplevs därför som lite varmare att gå på. Grålumppapp bestående av returpapper samt textil- och syntetfiber. Denna typ av papp används som utjämning och stegljudsdämpning, exempelvis som stegljudsdämpning mellan ett befintligt golv och det nya, eller som utjämningsmaterial om underlaget är ojämnt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.