tisdag 6 mars 2018

Onödiga hemsidor

Sådana här skitsidor måste väll någon betala för eftersom dom ligger uppe? Jag och en polare diskuterade just detta. Gamla döda sidor som fortfarande ligger måste ju ligga på något webb-hotell eller är jag helt ute och cyklar? Kommentaren har censurerats.


Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej! Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan.

Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång! De flesta av oss äger redan för mycket saker vi inte använder. Kläder, teknik och prylar. Det här medför ibland att man inte kan komma på en enda bra idé på present till sin kompis.


Här kommer Lajkats bästa tips på presenter du kan ge till personen som redan har allt! Buzzfeed har listat några av internets konstigaste, mest användbara och onödiga sajter. Internets mest avslappnande hemsida.


Vi skall skapa en hemsida där vi bland annat skall ta upp exempel på dåliga hemsidor och bra hemsidor. En dålig hemsida kan innehålla stora intetsägande bilder,text med seriffer, onödiga animationer och fula färgkombinationer.

Mig veterligen finns det ingen tråd där man länkar till misslyckade hemsidor , tänkte därför starta en nu efter att ha suttit dubbelvikt en hel dag efter att ha hittat en lägger en länk till den nedan. Inte heller några bisarra GIF- animationer eller onödiga -länkar-till-sidor-som-alla-redan-känner-till. När du hittat ett bra namn som är ledigt dyker en ruta och och du kan börja skapa din hemsida. Det är väldigt viktigt att du återkopplar och verifierar din mail efter att du registrerat dig så vet vi att det inte är en spamregistrering.


Något som vi inte vill ha och som bara stjäl onödiga resurser. Du får aldrig en andra . Jag brukar skippa onödiga analyser när jag hjälper till med hemsidor. De behöver inga djupa analyser av sina behov, eller en dyr designer som tar fram något helt unikt och nyskapande. Företag som hör av sig till mig vill bara ha en hemsida.


Det finns säkert fler än jag här på WN, som någon gång varit uttråkad (eller som i mitt fall, tröttnat på den stora högen med jobb) och bestämt sig för att koda ihop något totalt onödigt? Kanske inte, men det var just vad som hände mig häromdagen. Resultatet, en helt onödig sida där man kan skriva en rad . Annika Lillemets motion Riksdagens hemsida.


Kampanj för märkning av restaurangmat Intervju med Jan Bertoft, Sveriges Konsumenter. DEN ONÖDIGA KOCKEN Arlas cheddarostkräm Arla Foodservice . Konstiga och onödiga hemsidor. Stavfel och grammatiska fel.


Texter med stavfel och grammatiska misstag får din hemsida att framstå som oseriös och kan dessutom leda till onödiga missförstånd.

Var noga med att grammatiken blir rätt och kör alltid dina texter i ett ordbehandlingsprogram som söker efter stavfel. Tycker du att i din bransch är det onödigt med en hemsida ? En egen hemsida behöver varken vara dyr, krånglig eller tidskrävande att sköta och uppdatera. Nya Affärer tipsar om sju. De ska inte behöva gå ut och sedan in igen, eller svara på onödiga frågor för att kunna göra ett avslut. Så här skriver du bättre texter till dina hemsidor – tips!


Vill du marknadsföra dig bättre på nätet och skapa mer innehåll till dina hemsidor ? Använd inte förkortningar. Byt fackspråket mot ord som du tror att är mer bekanta för läsarna. I vårt CMS-verktyg skapar vi webblösningar åt företag och organisationer där de kan live-redigera sin hemsida.


Några generella tips för snabbare hemsida : Optimera bilder. Komprimera bilder och minska storleken på dem så de inte är större än nödvändigt. Kontrollera även om det finns andra varianter av de .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.