fredag 4 maj 2018

App ide till verklighet

Läs vår guide som beskriver hur du som privatperson kan göra din idé till verklighet. Har du en idé om en app eller en tjänst på webben men inte möjlighet att bygga den själv? I den här artikeln diskuterar vi både olika former av samarbeten och. Har precis fått en grym app - idé , men har noll kunskap inom programmering.


Vet däremot att appen i sig är unik, och att intresset är stort. Vill få tag i en app -programmeringspartner!

Från appidé till verklighet. Kanske har du någon gång funderat på att göra en app ? Du har en idé som känns unik och rolig. Du googlar lite och gör en sökning på AppStore, men hittar ingenting. Kanske lite fel företag att uttala sig, dessa Appanero, vad har de skapat för miljonapp?


Av de idéer vi får in visar det sig att ungefär procent redan finns. Så gör en grundlig sondering av marknaden. Din app måste ju tillföra något nytt”, säger Eric Anderbjörk.


Det finns olika vägar för finansiering – du kan ta in ett företag som programmerar, låna pengar eller sälja idén.

Att utveckla en app utan programmering. Det finns dock lösningar som underlättar utvecklingen av appar betydligt. Med hjälp av Aquro Platform krävs inga eller endast lite kunskaper i programmering för att appen skall gå från idé till verklighet.


Naturligtvis finns det även möjlighet för den som har kunskaper i programmering. Att skapa mobilappar är ingen barnlek men med flit och mycket vilja kan vem som helst bli utvecklare. I sommar startar Sveriges första ” app -kollo” i Stockholm.


Ett gäng om barn i åldrarna år ska få lära sig hur man kan hitta på och utveckla bra app - idéer (dock får de inte lära sig att programmera – vilket egentligen är det man gör när man skapar appar). Det började som en idé och slutade som en app. Yasmine Åkermark och Erica Werneman har skapat Tibba, en app där man kan byta tjänster med varandra. Aquro är inte bara en fördel för den som inte vill koda”, utan också för den som . Om man har en sjukt bra App - idé men inte kunskaperna att tillverka en själv. Jag är mer nyfiken på idéer som har blivit verklighet.


Undrar du vad nästa steg är? Svenska Uppfinnareföreningen får dagligen frågor om hur man går vidare med sin idé. Kanske finns din innovation bara i huvudet än så länge?


Med denna FAQ vill vi ge dig värdefulla råd. Eller undrar du över patent? Du kan lägga till och öppna appar från Chrome Web Store.

Vissa appar i Chrome Web Store stöds bara på Chromebook och fungerar inte på Windows-, Mac- eller Linux-datorer. Lägga till en app från Chrome Web Store. Sök eller bläddra efter den app du . Nina Jansdotter, PR-konsult och karriärcoach, tar nu ett nytt steg på karriärstegen och lanserar en ny gratisapp för androidtelefoner. Idén med appen ”Social Denniz” började för ett år sedan när Nina Jansdotter . Jag har en idé för en app och undrar hur jag på säkrast, klokast och snabbast sätt går till väga för att kunna få ut den på marknaden.


Jag känner ett par programmerare. Bör jag kontakta någon av dem och se deras intresse? I utbyte mot antingen arvode eller procent i appen ? Hur mycket procent är rimligt isf . I dagarna har den den idén realiserats och lanserats. Jag är oerhört imponerad av Skandiabanken i hanteringen och återkopplingen till mig, och framför allt av hur de förverkligat en tjänst som har tydligt . Tiden där endast medicin var receptbelagt är förbi – nu skrivs även motion ut som komplement till patienter. Bakom idén till en nystartad app som bidra till det står lundaforskaren Gerthi Persson.


I över tio år har läkare skrivit ut fysisk aktivitet på recept åt patienter. Medicin tar en sällan hela vägen, och där . Den ca sidor långa guiden tar upp allt från vad du som beställer en app ska tänka på, konsten att marknadsföra appen när den är färdig, till tips på ett trettiotal utvecklingsbolag som kan hjälpa dig att förverkliga din idé. Guiden är gratis, både som pdf och i tryckt version och finns att beställa här.


FOX Messenger - från idé till verklighet ! Idén till appen fick vi i samband med utvecklingen av SMART1. Denna androidbaserade smarttelefon kommer att användas av bland annat vårdpersonal - Sveriges kanske .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.