måndag 7 maj 2018

Eurobonus poäng

Välj en kategori eller någon av . Flyg och tjäna poäng som du använder för nya flygningar. Se hur många poäng en resa kostar och hur många poäng den ger, oavsett var i världen du flyger. Se till att inte gå miste om värdefulla poäng.


Om du har flugit, hyrt bil eller bott på hotell och glömt bort att ange ditt EuroBonus -nummer kan du göra det här.

Efter att du gjort ett köp som ger poäng har du sex månader på dig att registrera dina poäng. Om du är ny medlem i EuroBonus kan du begära poäng för flygningar som . För varje gång du använder ditt SAS EuroBonus -kort kommer drömresan lite närmare. Du tjänar poäng i vardagen, när du reser och på nöjen och shopping. Det enda du behöver komma ihåg är att alltid uppge ditt EuroBonus -nummer, så att du får dina poäng. Med SAS EuroBonus får du mer av världen.


Och ju mer du flyger, desto fler förmåner får du.

Förmåner som förbättrar dina resor och poäng som tar dig till nya platser. Bäst av allt – det är helt kostnadsfritt. Erbjudanden och rabatter. Tjäna poäng på vardagsinköp.


Hur många poäng som behövs beror på vilka destinationer du reser mellan. Om du öppnar länken här nedanför ser du en tabell över hur många poäng som behövs när du reser åå SAS egna destinationer. Vad som gäller för bilhyra eller hotell, hittar du i vänstermenyn på . Men vad är det för skillnad mellan Baspoäng, Extrapoäng och nivågrundande poäng? I samarbete med SAS EuroBonus erbjuder MTR Express nu dig som kund möjlighet att samla SAS EuroBonus - poäng när du reser med MTR Express.


Under en fantastisk middag på Teatergrillen igår kväll fick jag höra ovanstående kommentar när vi diskuterade BusinessClass. Jag har en miljon Eurobonus poäng som jag inte vet hur man använder. Till saken hör att poängen inte får användas privat eftersom dom tillhör bolaget som betalat för . Onlineshopping Hitta din favorit online-butik och tjäna EuroBonus poäng på dina köp. Du som är medlem i både SAS EuroBonus och Coop kan växla dina poäng mellan de olika programmen.


Använda dina poäng som det passar dig.

Läs mer och växla nedan. Vänligen notera: Poäng är inte tillgängliga på iMac Pro, Apple TV 4K, Apple Watch Edition, reserve and collect köp eller förbeställningar, en-till-en medlemskap, Bose produkter,presentkort, Apple presentkort och presentpapper. Coop-poäng till Eurobonus . Om du är SAS EuroBonus-medlem får du 5EuroBonus - poäng per natt om du bor på ett av våra Scandichotell. Ju mer du använder ditt kort, desto fler poäng får du – och poängen gäller i upp till fem år.


De kan användas till nya flygresor men också till erbjudanden, spännande upplevelser och exklusiv shopping i SAS EuroBonus Shop. Hej, får man Eurobonus - poäng på en charterresa med Ving? Hur gör man isåfall för att efterregistrera dessa? Du kan till och med ge bort dem till . Nu kan du som EuroBonus-medlem få EuroBonus - poäng när du tankar på Preem.


Du får poäng för varje liter du tankar – poäng per liter på våra bemannade stationer och poäng per liter när du tankar på våra automatstationer. Du som redan har ett anslutet bankkort och vill byta ut din drivmedelsrabatt till . SAS fortsätter att utveckla och stärka EuroBonus -programmet. Nu kan SAS miljoner medlemmar tjäna poäng i tusen utvalda butiker, caféer och restauranger i Skandinavien, varav 4platser i Sverige. Börja samla EuroBonus - poäng när du reser med Flygussarna! När du köper din biljett på vår webbplats eller i vår app har du möjlighet att samla EuroBonus - poäng.


I appen fyller du i ditt EuroBonus-nummer på din profilsida och på webbplatsen fyller du i ditt EuroBonus-nummer i samand med att du . Att samla bonuspoäng är enkelt, men att få användning av poängen är desto svårare då många har svårt att lista ut vilka resor som de kan boka för sina poäng. Här kommer en lista på vad du kan få för dina Eurobonuspoäng. Har du frågor om dina bonuspoäng? Klicka här för att chatta med en av våra .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.