onsdag 16 maj 2018

Saker att göra tillsammans med sin partner

Sätt upp några gemensamma mål tillsammans med din partner. Ge din partner en spontan fotmassage när ni sitter i soffan tillsammans. Ibland ligger man hemma med sin partner och vill hitta på något men man orkar inte gå ut, dessutom inte nu när det är kallt!


Här är några tips på vad du och din partner kan göra när ni har super tråkigt hemma: 1. Spela tv-eller data spel tillsammans. Om du har en pojkvän eller flickvän som gillar att spela är .

Dejta varandra – på nytt. Gå ut på en riktig dejt och låtsas som att ni inte känner varandra. OJ vilket underbart rollspel det blir! Slå ihop era roliga huvuden och styr årets roligaste fest tillsammans.


Bjud in era vänner och se era världar mixas – så roligt! Såhär blev resultatet: 5. Att berätta för sina föräldrar om sin partner. Hela tycker att det är väldigt romantiskt att berätta för sina föräldrar om sin partner. Att resa iväg någonstans tillsammans med sin älskling tycker av .

Idétorka har vi alla då och då. Ibland behöver lite inspiration helt enkelt, för att ta vara på stunderna tillsammans med våra nära. Därför brainstormade jag med mig själv ett par minuter och försökte utmana mig i hur många aktiviteter jag kunde komma på så snabbt som möjligt. Resultatet blev dessa saker.


Tillägg av Anonymousfish. Vad gör du och dina killkompisar tillsammans som inte du och tjejen kan göra tillsammans ? Det tycker iallafall jag, du får vara hur negativ du vill och göra slut med din partner vid minsta problem. Om ni inte bor tillsammans ännu kan du uppmana henne att lämna saker i din lägenhet. Utrymme för henne i din lägenhet= plats för henne i ditt liv. Ta med henne på bröllop.


Fakta: bröllop utlöser kärlek, men också sexuell lust. Nu vet du det, gör vad du vill med den informationen. Har själv ofta problem att komma på saker att göra med min partner. Så för att allt inte ska vara så jävla trist så måste man ibland uppvakta och hitta på saker med sin sämre hälft.


Tänkte att om vi på Flashback slår våra kloka skallar ihop så kanske. KANSKE vi kan framstå som lite roligare att vara . Det här kanske låter dötöntigt men jag och sambon har kommit överens om att ha överraskningsveckor för varandra. Allt bara tuffar på och vi glömmer bort hur viktigt det är att uppmärksamma varandra.

Därför har vi en vecka i månaden var då vi ska göra ngt extra för den andra. Saker att göra med sin partner? På senare tid känns det mer å mer som att vi håller på att förvandlas till ett gammalt tråkigt gift. Han meckar bil, jag kan följa med som sällskap men tycker inte det är speciellt kul. Och det är ju hans ställe att få lite ensamtid på.


Båda tycker dessutom att det är viktigt att göra saker ensamma eller med andra så det är nog ganska bra att dom intressena hålls så) Vi hade ett tag att vi sprang tillsammans. Sommaren är till för att leva livet fullt ut och njuta av de många soliga timmarna vi får här uppe i norr. Sitter du fast hemma i stan hela sommaren? Eller har du svårt att komma på roliga planer för dig, din partner och era kompisar?


Här följer roliga, spännande och romantiska saker som du och din partner. Man behöver, av uppenbara skäl, inte dela alla sina fritidsintressen med sin partner , det är hälsosamt att ha sina egna aktiviteter men ni bör också ha saker som ni tycker om att göra tillsammans som par. Okej att man ska kunna vara öppen, ärlig och rak mot sin partner , men att kalla någon äcklig för att de gör något så naturligt som att rapa?


Ta ett steg bakåt och tänk efter: Om det är . Den som är snäll mot sin partner och har en partner som har lite koll och inte bara tar snällheten för given får en mycket bättre relation. Visa din partner respekt genom inte vara distraherad på telefonen när ni är tillsammans , eller genom att nicka på huvudet och muttra ”mm” när du. Att göra roliga, romantiska och spännande saker kan vara en viktig krydda i ett förhållande. Här på bloggen vill vi nu tipsa om saker som du kan göra för att göra din partner glad. Dessutom kommer din partner garanterat bli nöjd när denna ser att allting är rengjort och står på sin plats.


I den perfekta av världar är alla relationer lyckliga och passionen och kärleken spirar. I verkligheten är det annorlunda. Här är simpla men effektiva tips hur du sätter kärleken i brand – på nytt.


Här är saker som alla riktigt lyckliga par gör , enligt psykologer. Det är svårt att veta hur man blir lycklig i en relation och det gäller att hitta sitt eget sätt för att få ett förhållande att fungera. Men forskning visar nu att det finns vissa saker som du och din partner kan göra för att få kärleken att hålla.


Vi bor inte ihop, men umgås nästan varje dag, sover hos varann åtminstone varannan natt. Problemet är att vi inte kommer på saker att göra längre, varken på vardagar eller helger. Det blir samma saker hela .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.