tisdag 19 februari 2019

Hur lång tid tar det att utveckla en app

Många är billiga, och priser på under tio kronor per app är vanliga. Idén med en central marknadsplats för appar skiljer sig från hur traditionella datorprogram säljs och distribueras, där normalt varje leverantör eller återförsäljare har egna webbplatser, fysiska butiker etc. På senare år har även vissa program . Administrativt trams, dokumentationer, testande, buggfixande, ihopsnyggande, ändring av specar från ovetande chef. Jag är själv konsult inom .

Vad skulle det kosta att utveckla ett spel likt wordfeud och. Tidsåtgång för apputveckling? Hur lång tid tar det egentligen att skapa olika appar? Ponera att vi helt bortser från.


De riktigt duktiga slänger ihop en app på nolltid om de använder teknik som de använt tidigare. Web Apps eller apps som innehåller en stor andel av öppen källkod kan inte ta mycket lång tid att utveckla. Appar med mer komplicerade element som anmälningar , märken, . För oss i branschen kan det kännas som en ” Hur långt är ett snöre”-fråga och det gäller att snabbt bilda sig en uppfattning om vad kunden önskar få utvecklat.

Det handlar egentligen om att så fort en applikation inte ska ha ett standard- utseende så läggs mer ansvar på apputvecklaren att utveckla egendesignade element. Det är inte så mycket att det är svårt att utveckla en app om kan programmera. Det som kostar är all tid det tar.


Dela upp arbetet i små arbetspaket och sätt sedan tid på varje del. En första grovuppskattning så . Många drömmer om att utveckla nästa storsäljare i programbutikerna och håva in storkovan. Mobil har tagit ett snack med två av hjärnorna bakom app -företaget Swedish Application Development för att reda ut vad du behöver för att lyckas i branschen och hur du når dit.


Att bygga en app eller webbapplikation. I den här artikeln tar vi upp frågor som hur lång tid det tar och hur mycket det kostar att bygga en applikation eller webbapp. Har precis fått en grym app -idé, men har noll kunskap inom programmering. Jag tror du kommer att få svårt att hitta ett företag som vågar ta risken att utveckla en app utan att få betalt för utvecklings tiden.


I min erfarenhet är det främst spel och appar med mycket grafiskt som tar lång tid att skapa. Vill få tag i en app -programmeringspartner! Det finns också en hel del information på nätet om hur mycket det kan kosta att utveckla en app. Lägger man till lite inspirationsbilder på olika frisyrer och en påminnelsefunktion där man blir påmind om bokade tider och när det är dags att boka en ny tid så vore det en app jag gärna skulle använda.


De har därför skrivit en checklista med de viktigaste punkterna och fallgroparna att tänka på när man vill utveckla en idé till en färdig app.

Så tar du dig in i kundens mobil. Utveckla en app - postad i Utveckling: Hej, Har fått en idé för en app som jag skulle vilja ta fram. De ger dig sedan en offert på hur lång tid arbetet beräknas ta och vilket pris du får betala för det. Under utvecklingsfasen app ditt team kommer att arbeta för att implementera funktionen överens uppsättning om under de design- och feedback. Web apps eller apps som innehåller en stor andel av öppen källkod kan inte ta mycket lång tid att utveckla.


Apps med mer komplicerade element som meddelanden, emblem, . Kostnaden beror på ett antal olika faktorer — till exempel hur mycket programmering som krävs, hur mycket grafik som ska ingå och om content (själva innehållet) tar lång tid att producera. Apputveckling av en app som Angry Birds till exempel tar mycket längre ti och kostar mycket mer, än att utveckla appar som bara . Så den relevanta siffran är inte bara antal nedladdningar, utan under hur lång tid de laddades ned. När du är i toppen av App Store ser folk din app och laddar ned den igen, så du stannar i toppen även om antalet nedladdningar per timme minskar. Jag vet inte varför, men jag märkte av en sådan effekt. Om du inte kan något alls om javascript eller html är det här fortfarande enklare och tar mindre tid än att lära dig Swift (eller Java för Android), och det finns många bra resurser för att lära dig.


Men det är just så du måste tänka på hur din app fungerar för att kunna förvandla din idé till verklighet. Här kan du exempelvis justera hur länge en spelomgång ska pågå, eller hur lång tid spelaren som längst ska ha på sig att klicka på en cirkel. Vår exempelapp är ett enkelt spel, men hade egentligen kunnat vara precis vad som helst. Det viktigaste är givetvis att ni börjar med att utveckla för den plattform som just era kunder föredrar. Betatestning krävs också för att kontrollera hur appen funkar med alla de olika device som kör Android.


Därför tar det längre tid att utveckla en perfekt app för Androi och det kan bli fler buggar. Japan Airlines (JAL) har nyligen uppdaterat sin app och lagt till en ny funktion. Appen visar hur lång kö är vid säkerhetskontrollen på Tokyo Haneda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.