fredag 15 februari 2019

Skriva blogg tips

Här är handfasta tips som garanterar dig succé! Det tar tid Det första rådet kanske är det hårdaste: tro inte att du kan skapa en populär blogg över…. Om du inte brinner för ditt ämne och älskar att skriva om det och dela med dig av din expertis, då kommer du att tröttna. Så långt är allt enkelt.


Men för att bloggen ska vara just en blogg krävs något mer. Det måste skrivas inlägg också.

Det är en sak att skriva ett inlägg. En annan att skriva ett bra inlägg. Därför ska jag ge fem tips som hjälper dig att skriva just det där kick ass-inlägget som gör dig till en grym bloggare. Hur man än vrider och vänder så är det roligare att skriva när någon läser, och min förhoppning är att jag här ska kunna ge tips på hur man skriver en så bra blogg som möjligt för att locka läsarna att stanna. Den här hemsidan kommer att fungera som en komplett guide för dig som vill börja blogga där du . Att skriva bra blogginlägg är en hel vetenskap, det finns mycket att tänka på och många misstag att göra.


Exakt hur du ska skriva , det kan du bara säga själv, men det finns förstås många konkreta tips som kommer att hjälpa långt. Oavsett om man är van bloggare eller nytillkommen så har man definitivt .

Har du skrivklåda och funderar du på att starta din egen blogg ? Då finns det några saker du. Om du vill att din blogg ska bli framgångsrik bör du skriva om det som engagerar dig och som du tycker är intressant. Vill du få mer tips om hur du blir framgångsrik bloggare? Lär dig skriva en perfekt rubrik. Blogginlägg med riktigt bra bloggrubriker lockar läsare.


Saker att blogga som är roliga, som du snabbt kommer igång med och blogginlägg- tips som läsare älskar! Oftast märker läsarna skillnad om inlägget har haft en klar tanke som arbetats fram till en bra slutkläm eller om inlägget har slängts ihop bara för att uppdatera bloggen snabbt. Här kommer nio tips hur du får till ett riktigt bra blogginlägg. Genom att först bestämma dig för att skriva om en sak - endast en - så . Förra veckan pratade vi om bloggar. Bloggandet är ett enkelt sätt att visa sina kunskaper för folk.


Människor är nyfikna av naturen, om du ger dem något som de är intresserade av kan du få en stor publik. Folk vill också gärna se hur andra arbetar. Tips för hur du gör bloggen framgångsrik och därigenom får inkomst genom den gränsar väsentligt till tips för hur man gör en bra blogg rent allmänt. En blogg utan bra innehåll har.


Du upprättar då ett konto som du sedan använder varje gång du ska logga in på din blogg och skriva nya inlägg, lägga in bilder etc.

Alla råkar vi till och från ut för skrivkramp och bloggtorka. Därför tänkte jag ge några tips på ämnen att blogga om. I sex enkla steg visar vi hur du skapar din första blogg på mindre än minuter. En del bloggportaler har inbyggda system för att användarna ska tjäna pengar på att blogga hos dem.


Hos vissa får du betalt när någon klickar på de annonser som bloggportalen automatiskt lägger in på din blogg. Hos andra kan du få betalt för varje sidvisning. Det handlar dock om väldigt lite pengar så länge som du inte. Tack vare bloggen , och att folk gillade det jag skrev, fick jag chansen att börja skriva professionellt, säger Hanna Fridén. Hennes blogg kretsar kring samhällsfrågor, feminism och estetik.


Hennes bästa tips : registrera dig på rätt bloggplattform och kommunicera mycket. Har man tillexempel en fotoblogg kan man variera inläggen om att skriva olika sorters tips , inte bara lägga upp naturbilder utan också porträtt. Ni förstår nog min poäng även om den kanske inte kom fram på bästa sätt haha.


Få din blogg att växa: 1. Använd andra sociala medier. Detta är nog ett av de allra . Med dessa 2tips kommer du väldigt långt. Skapade jag mig själv en ny utmaning där? Tommy K Johansson har skrivit två väldigt bra böcker om bloggandet. Den enda tar upp hur du skriver bra inlägg för bloggar och heter Skriva.


Har du drabbats av bloggtorka eller vill du bara ha tips på vad du kan blogga om ? Jag har listat tips och idéer på vad du kan skriva om. Man kan skriva en blogg om i princip vad som helst. Det viktigaste brukar vara att man skriver om något man är intresserad av eller är bra på (helst både och givetvis) eftersom det gör att man inte tröttnar och att man skriver bra och intressanta inlägg.


Lite fler tips och bra idéer inom detta område kan du läsa i vår artikel som . Till en liten intervju i Metro så agerade jag bloggexpert och gav ett antal tips om vad du ska tänka på när du vill lyckas med din blogg. Dessa har jag finputsat på och publicerar här. Tipsen är inte tekniskt inriktade utan handlar om hur du ska tänka och skriva. Vad är det som gör en bra blogg ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.