tisdag 13 november 2018

Länka din blogg här

Jag älskar att läsa bloggar, jag vill ha nya bloggar att läsa! Så jag tycker att alla här borde länka till sin. Länka din blogg här och skriv en beskrivning om din blogg.


Sen skriver jag ett inlägg med era länkar och beskrivningar, då får ni tips på olika bloggar att läsa, plus att ni får fler besökare! Nu avslöjar några av Sveriges främsta bloggare sina knep: så får du fler besökare till din blogg.

Men det finns också några knep för att få igång besökstrafiken och boosta din blogg här och nu. I denna gruppen sprider vi våra bloggar! Min avsikt med den här guiden är med andra ord inte att presentera en komplett avhandling i ämnet, utan att introducera dig till ett par enkla men effektiva metoder som.


Hej hej, Jag vill ha en massa späpännande bloggar att läsa! Ge mig tips på din egen eller någon annans. Kanske lite länkbyten vore . Att bara lägga upp en blogg och skriva några inlägg på måfå fungerar säkert om du mest tänkte blogga om din katt för dina vänner, men det är fel metod för dig som vill bli en toppbloggare med.

Gör det till en vana att kommentera inlägg hos dina favoritbloggar och få på så sätt länkar till din egen blogg. Se till att bjuda på kunskap så dina läsare sprider dina poster i sina nätverk. Bjud in intressanta gästskribenter som har egna stora nätverk – det ger dig ännu spridning.


Länka till andra bloggare i din blogg – då är sannolikheten att de . Kommentera andra bloggare och länka till din (bara om det är relevant ). Länka inte din blogg i kommentaren eller inlägget, utan skriv bara adressen i hemsidefältet där det ska stå eller i din forumsignatur. Här kan du också passa på att testa nya format, om du är bra på träning kanske du kan lägga upp en video med träningstips på som du sedan bäddar in i bloggen ? Vädret går från regn till sol hela tiden, så jag har verkligen ingen lust att gå ut ännu. Därför tycker jag att ni ska länka er blogg i det här inlägget så lova. Den här listan är för dig som är bloggare och vill få mer besökare till din blogg.


Oavsett vilken anledning du har så har du förhoppningsvis nytta av den här listan med 1sätt att få mer trafik till bloggen. Be dina läsare att skicka in länkar till sina bästa webbsidor inom din nisch och skriv ett inlägg om det. Enkel guide som visar hur du skapar en länk på din hemsida.


Du kan antingen länka en extern eller intern webbsida via en textlänk eller en bild. Börja tweeta dina inlägg eller pinteresta de snyggaste bilderna från din blogg med länk till din blogg undertill. Länka gärna till andra blogginlägg på din egen blogg med liknande innehåll eller länka till andra webbplatser med relevant innehåll.

Smyg in en länk här och där. Ja det är utomordentligt enkelt. Så lyckas du med din blogg Tommy k Johansson. W- länkar - googla för mer information om det. Det här är dock ingenting vi ska fördjupa oss i här.


Att länka är tvärtom bara positivt: Du ska länka till dina källor, för att berätta var någonstans du exempelvis har läst om en nyhet. I det här inlägget skulle jag vilja dela med mig av mina bästa SEO-tips, eller search engine optimization-tips om man så vill. De är skrivna för nybörjare på en väldigt basic och grundläggande nivå som alla faktiskt kan följa! Om du följer dessa tips kan jag garantera att din blogg eller webbsida kommer att bli mer synlig och . För att börja marknadsföra den här boken går du med i affiliatenätverket Shoutly. När du har registrerat dig som medlem klickar du dig in på Marknadsplats och letar upp Tjäna pengar på din blogg.


Det är denna länk du använder för att länka till bokens beställningssida, och. Här kommer en guide som visar dig hur enkelt och lätt du länkar på din blogg. Den länk du hittar här går direkt till annonsörens . Klicka på mina annonsörer. Här hittar du min kompletta steg för steg guide om hur du kan tjäna pengar på din blogg. Ifall du ännu inte skaffat.


Låt säga att vi driver en modeblogg, där vi rekommenderar och länkar till ett schampoo som är bra mot torr hårbotten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.