måndag 5 november 2018

Spackla betonggolv garage

Halloj Nere i källaren har vi rum där vi vill ha lagt tarkettgolv, i dagsläget finns inget ovanpå den gjutna betongplattan. Men betongplattan där är väldigt ojämn. Vi hade killar ute igår från en firma som skulle ge en offert på hur mycket det skulle kosta att jämna till.


I genomsnitt skulle det behöva fyllas på . Lämplig behandling av betonggolv i garage ? Laga betonggolv i garage posts Avjämna garagegolv med reparationsbetong?

Avjämningsmassa - renovera garagegolv - viivilla. Garaget är inte den behagliga arbetsplats, som Stig skulle önska. Vi låter frågan gå vidare till en av landets ledande experter på renovering av betonggolv , tekn. Mar Vet dock inte om detta fungerar och håller bra på betonggolv.


Vet heller inte om det fungerar med. Som alternativ till avjämning kan du spackla igen skadorna och sedan måla betonggolvet, även här väl en färg som är anpassad för garage ( typ 2-komp epoxi). Kan även funka med fuktspärr och klinker.


För utspackling och upprätning av trappnosar, håligheter, ojämnheter i slipsatser och betongbjälklag, fallspacklingar m m. ARDEX A är ett reparations- och fallbyggnads-bruk för golv, vägg, tak.

För reparation och spackling . Instruktions och inspirationsfilm för hur du lägger vårt snygga och populära garagegolv. Växa har tekniken för att laga golvet i dina grisboxar! Jan Har ett betonggolv i ett garage som sitter ihop med huset, det finns ingen brunn och vatten samlas lätt och rinner ut mot väggarna. Citat Ursprungligen postat av 2HOT4U Visa inlägg.


Göra en förhöjning så att vattnet samlas i mitten under bilen? Olika alternativ för garagegolv? Vad göra åt ojämt garagegolv? Renovera garagegolv, alt till betong? Dåligt betonggolv i garage - lägga klickgolv?


På det ska man kunna palla upp bilen, köra domkraft mm som i ett normalt garage. Feb Ska snart till att göra iordning golvet i garaget. Om så är fallet så kanske fräsa av översta ytan vore på sin plats för att sedan flytspackla golvet. Håller på att renovera garaget ute hos mor å far och skulle behöva lite tips inför golvslipningen, har än så länge målat tak och väggar satt upp lite nya hyllor.


Ska bygga en arbetsbänk som blir helt vägghängd. Sen är det tänkt att måla golvet men först måste det slipas då det är väldigt ojämnt. Nov Garaget har två portar, och två golvsyfoner. Vill gärna att det skall rinna vatten mot dessa då bilen tinar upp.


Betongplattan jag har är tämligen slät, men på vissa håll lutar det åt fel håll.

Någon som har tips på vad som är bäst att göra? Går det att spackla på något vis, eller ska man fylla på mer betong bara? Har betonggolv med stora gropar och undrar om det finns ngn riktigt bra reparationsbetong som flyter ut bra mot omgivande ytor? Bila upp och gjuta på hela ytor. Här hittar du tips och råd om hur du målar ett nytt eller målar om ett betonggolv.


En kom-ihåg-lista underlättar också. I garage , förråd och hobbyrum är det vanligt med betonggolv. I dessa utrymmen ställs krav på.


Spackla ut eventuella ojämnheter med golvspackel och slipa när det har torkat. För inom- och utomhusbruk, där det krävs relativt hög hållfasthet. Lagning är ett begrepp som omfattar uppbyggna utfyllnad och avjämning av skador i bland annat puts, murverk och betong.


Finja har i produktgruppen Laga samlat de mest användbara lagningsprodukterna. Men även produkter inom Putsa och Betongreparationer är vanligen förekommande vid lagning. Tänkte snygga till lite i garaget och tänker då framförallt på golvet.


Nu är det betonggolv som dammar och känns allmänt skitigt. Har hört att man kan måla golvet med någon tålig färg dom gör det blankt och fint? Kan appliceras i tjocka skikt utan att krympa. Var påsarna öppna och har du ställt dem direkt på betonggolv. Det är osäkert hur gammalt garaget är, men det är inga raka mått på varken väggar eller golv vilket har gjort det mycket besvärligt att renovera.


Jag ska flytspackla ett litet badrumsgolv , lägga ner elslingor och spackla fall på befintligt betonggolv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.