tisdag 4 december 2018

Tinder på datorn

Kanske lyckades du bli av med din lur för sjuttonde gången på krogen i lördags? Nu kommer Tinder till datorn. Tinder testar just nu webb-versionen av sin tjänst som man på webben har valt att kalla för Tinder Online. Därefter ser väl webbgränssnittet någorlunda ut som på Tinder i mobilen.


Sämst, testade och fick tre matchningar som försvann magiskt från både dator och mobil när jag stängde ner sidan.

På Tinder i mobilen visas användarnas profiler baserat på kön och avstånd. Sedan gäller det att visa intresse eller inte för en person genom att dra med fingret åt vänster för ja eller åt höger för nej. Om båda parter sorterar in varandra i Ja-kategorin kan de ta kontakt med varandra och . Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om Tinder. Hämta Tinder för att använda på din Apple TV. Citat: Ursprungligen postat av Snaeckan.


Kan man köra tinder på datorn ? Se upp för att överanvända autolikefunktionen dock, enligt vissa så kan du bli bannad för det.

Jag har dock testat att ha igång den en timme på högsta hastighet utan att något hände mig . Jag gjorde ett tinder experiment idag. Jag skapade en tinder profil i det kvinliga könet utan att varken ladda upp en bil bio eller någon annansorts redigering. Anledningen till experimentet var att ta reda på varför killar inte får matchningar, som jag tror problemet ligger på bilderna. Tänk på oss som ett pålitligt förkläde — vi är med dig vart du än går.


Då har du kommit till rätt ställe . Download Tinder for PC and start meeting new people. Tinder on Windows PC is simply with Andy the android emulator. Men vissa profiler vill vi bara snabbt svepa undan. Tinder är ligg-appen som går allra bäst just nu.


Här är de största misstagen folk gör. Vi kommer att berätta kortfattat hur du . Surftips Succéappen Tinder finns nu även i en variant för datorn. Så kommer du igång med den. Dejtingappen Tinder har blivit en jättesuccé runt om i världen.


Oavsett om du söker kärleken, nya vänner eller något annat kan du göra det med mobilen.

Appen Tinder har tagit världen med storm genom att visa bilder på Tinder -medlemmar i din geografiska närhet. Du väljer att ”svepa höger” på personer du är intresserad av och vänster på dem du är ointresserad av. Missa inte: Tinder satsar på Apple TV - släpper ny app.


Den nya appen Peanut vill lösa det här problemet genom att hjälpa mammor att hitta nya vänner som också är mammor. I appen kan du matcha mot andra baserat på vilka intressen ni har, vilka språk ni talar, hur mycket ni jobbar och så vidare. Klicka på en bild som finns på Instagram, så att du ser den i en större storlek.


Högerklicka sedan vart som helst på sidan och välj View page source eller liknande. Skrolla ner till meta-taggarna och fokusera på og:image, som brukar ligga på rad 175. Där har du direktlänken till bilden, som du enkelt kan . Blå klinker på golvet, röd rosentapet och en helkroppsspegel med guldram.


Utbudet av lesbiska tjejer är skralt i Linköping, även om det dyker upp en del på Tinder. Det är det vi ska ta reda på ”, säger Waldemar och lägger en hand på hennes axel samtidigt som de följer med henne in i köket där Johans dator ligger. Bibliotekarien scrollar genom söksystemet på datorn samtidigt som hon svarar Jäder.


Jessica Olavi, står det på hennes namnskylt. Hon har mörkt hår i hästsvans, grönprickig klänning och ser så där mild ut som de ofta gör på bibliotek. Rentvättad på något sätt. Eller så är det bara så som Jäder minns det.


I somras satte dejtingappen Tinder en åldersgräns på år, men nu har alltså den nya appen Yellow gjort entré. Den har ett liknande koncept där personen som startar ett konto får upp bilder på andra användare i närheten och i sin åldersgrupp. Du swipar höger om du gillar personen du ser, eller vänster . Därefter krävs det att användaren bekräftar två gånger och sedan är kanalens uppladdningar, kommentarer och övrigt borta.


Som vanligt är det svårt att veta om det verkligen raderas, så vissa källor . Han tryckte ner en tangent på datorn framför sig och den stora tjugotumsskärmen sken upp. Skrev in ”pornhub” och ”french” i sökrutan. Letade igenom bilderna tills han hittade en kvinna som i alla fall hade samma hårfärg och frisyr som Elise.


Lägenheten hade tunna väggar, så han satte i hörlurarna i datorn innan han . Jag som hade planerat världens mysigaste dag, men det är lika bra att lyssna på kroppen så man blir frisk någon gång. Nu ska jag sluta beklaga mig och istället njuta av det faktum att jag får spendera en hel dag hemma med datorn i knäet. Ska passa på att knåpa ihop en massa blogginlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.