måndag 6 augusti 2018

Saker att göra med sin bästa vän

Du har många vänner , men det finns saker du bara gör med en enda person. Här är saker du BARA gör med din BFF. En heldag med din BFF behöver inte kosta skjortan. Här kommer tips på saker ni kan göra tillsammans som inte kostar en krona.


Finns det någon bättre känsla än att vara ute och dansa hela natten med sin bästa kompis?

Se en ny serie ihop – Hur mysigt att ligga inne en regnig sommardag och upptäcka en ny serie tillsammans? Berättar du det här för din bästa kompis? Då är hon garanterat din allra bästa vän. Vi har nämligen listat nio roliga saker du kan hitta på för att liva upp stämningen i höst, gärna tillsammans med en kompis! Gör världens längst sugrör genom att sätt ihop flera med varandra, drick sedan med det.


Smyg på folk och anteckna i en bok. Hoppas ni tyckte om det! Det blir troligtvis mindre uppdatering nu när skolan är igång och jag har mycket prov.

Men jag ska göra mitt bästa ! Kommentera gärna vad ni vill ha för saker. Snart är sommaren äntligen här! Ordna en loppis med de saker du inte vill ha kvar.


Samla kompisar och skriv var sin historia. Gör en Spotify-lista och dela den med dina vänner. Vi älskar ju att göra härliga saker tillsammans med våra favoritpersoner i hela. Samla alla dina bästa vänner och beställ de dyraste och finaste drinkarna på hela menyn. Det finns inget som är så skönt som att fulgråta tillsammans med sin bästis, varesig det är till The Notebook eller om du är ledsen.


Oavsett hur länge du har känt din bästa vän finns det nog en del saker som du skulle vilja tacka hen för, eller bara berätta de där perioderna när du inte är lika bra på att. Ibland behöver ni inte ens göra något särskilt, bara tryggheten i att ha hen i närheten är tillräcklig för att du ska må lite bättre inombords. Ni snackar skit om allt och alla. Ni fuldansar i bilen till mix megapol. Ni älskar att hänga i second hand butiker och testa de fulaste outfitsen . Med inspiration från Cosmopolitan listar vi sju saker som tyder på att din bästa vän borde bli din partner.


Ebba är ett och ett halvt år och dotter till “den stora” Tasha, som slött tittar upp på oss från sin plats inne i värmen där hon ligger och vilar.

Gör : Föreläsare och författare. Om svaret är din partner är chansen stor att hen förutom att vara din kärlek även är din allra bästa vän. En del ser sin partner som sin bästa kompis, medan andra väljer att separera vänner och partner. Ni har gjort äckliga saker som inte har med sex att göra. Att ha en syster kan vara det bästa som finns.


När din egen intuition inte fungerar felfritt (det händer ju till och från) är det tur att det finns någon som ser objektivt på situationen och hindrar dig från att göra något du kommer ångra dagen efter. Hon kunde ha sagt det med sina ögon men hon kunde aldrig drömma om att säga det högt. Bästa vänner behöver inte göra en stor sak av det, när man har haft fel. För att alltid vara ärlig mot dig.


Din bästa vän är den enda personen som alltid kommer att vara 1 ärlig mot dig. Vad bruka ni göra när ni dra hem polare till er? Kanske man borde inhandla en sån roliga konsol och lira spel tillsammans? Bara fram med en bulle och lek butt bulle vettja.


Vafan anses det där vara dött sätt att umgås? Det är nog så jag och mina vänner umgås eller så sitter vi o . Jag kan till fullo förstå om man vill öppna sig för sin vän , men då behöver det vara en vän som står en bi oavsett om det går bra eller dåligt i livet och som. Inte sällan beror torkan på att man inte känner sig hör sedd och bekräftad vilket – speciellt bland kvinnor – gör att man även stänger av fysiskt, säger . Nu är jag gravid och hon ska åka utomlands bara några dagar efter sin födelsedag. Nu vet jag inte hur långt din graviditet gått, men är det din bästa vän så kanske du vill hon ska bli gudmor.


Det är det som gör det så svårt till henne, då detta är hennes intresse men hon redan har så mycket saker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.