torsdag 30 augusti 2018

Vad är bisnode

Företaget hämtar information om privatpersoner, branscher och företag. Det finns uppgifter om alla svenskar som är över år i deras register. Bisnode AB är ett företag som tillhandahåller affärs-, marknads- och kreditinformation.


Bisnode har verksamhet i europeiska länder och har huvudkontor i Stockholm. Bisnode analyserar kombinationen av våra kunders data, officiell data och ostrukturerad data. Vi levererar fakta och insikter för trygga beslutsunderlag.

Läs och skriv rekommendationer om Bisnode AB i Solna. Apr Vad kommer att hända med de produkter och tjänster som jag använder idag? Vårt samarbete med dig som kund kommer att fortsätta på samma sätt som idag, även i framtiden. Vi kommer att fortsätta vara lyhörda på dina önskemål.


Eftersom vi nu får större resurser kommer vi att få bättre förutsättningar att . Jan Vi har tidigare med flera företag haft trippel AAA soliditet som visar att ett företag har högsta kreditvärdighet. Länge har vi varit nöjd med tjänsten och har aldrig haft några problem innan idag. Efter att en ny faktura dykt upp som vi inte känner igen från Bisnode kredit AB ringde vi till företaget och frågade vad.

Mar Hur tar man modet till sig att gå ifrån en trygg anställning i hjärtat av svensk industri? För att sedan landa på ett företag jag länge haft i tankarna, Bisnode. Efter nästan år som industrimontör så bestämde jag mig att satsa helhjärtat på en omställning i livet. Jag visste exakt vad jag ville ha, men hur skulle . FÅ UPPLYSNINGSKOPIOR – SNABBT OCH ENKELT.


När ett företag tar en kreditupplysning på dig hos Bisnode får du snabbt ett meddelande om detta via e -post. Hos Bisnode finns historiken kring dina kreditförfrågningar samlade. Du får informationen snabbare och behöver inte vara orolig över att informationen inte når . Bisnode och dessa hittar du på vår sida över långivare som inte tar sina upplysningar hos UC.


Bisnode är det allra vanligaste kreditupplysningsföretaget när det handlar om smslån, så därför kan det vara på sin plats att visa dig vad deras . Mottagare av enkäten är olika befattningshavare inom hela Sveriges näringsliv och offentlig sektor. Allt för att göra det lättare för dig att få tillgång till unika insikter om konsumenter och företag i våra grannländer. Oavsett om du vill hitta norska tvillingar till dina bästa danska kunder, hålla koll på konkurrenterna i Norge eller se kreditvärdigheten på dina leverantörer i Finland så hittar du vad du behöver på flikarna nedan. Jun Fick sms idag om att ” Bisnode Kredit AB har lämnat ut information om dig eller ditt företag”.


I samma sms finns en länk som leder till en inloggningssida där man skall ange sitt personnummer. Kändes inte helt tryggt, även om sidan har en hel del information om vad som gäller och ger ett seriöst intryck. Vi förbättrar säkerheten i våra tjänster för kreditinformation.


För oss är det viktigt och självklart att värna både om våra kunders säkerhet och att hantera känslig information på ett tryggt sätt.

Om du har frågor kring Bisnode ID och stark autentisering är du varmt välkommen att kontakta . De mest kända företagen som genomför kreditupplysningar är UC, Upplysning. Creditsafe, Min Upplysning och Bisnode Kredit AB. Bisnode är en av Europas ledande leverantörer av digital affärsinformation med tjänster inom kredit-, marknads- och produktinformation.


Kunderna är företag och organisationer som med hjälp av Bisnodes tjänster kan öka försäljningen, minska affärsrisker och säkerställa leveranser. Smart solutions to quality assure your data, maximize your customer relations and automate your business decisions. Bisnode ser det därför som angeläget att arbeta tillsammans med lagstiftaren för att säkerställa väl avvägda författningar i framtiden. Oklarheter i regelverken över vad myndigheterna får göra och vilka regler de ska tillämpa riskerar att ge oss vidareförädlare ännu sämre förutsättningar för vidareutnyttjande än idag, vilket i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.