tisdag 28 augusti 2018

Vad kostar en hemsida per år

Sökmotoroptimering av hemsidor är ytterligare ett tidskrävande projekt. Beroende på hur avancerad sökmotoroptimering som ingår när du köper hemsida kan priset också variera rätt rejält. Enbart tjänsten sökmotoroptimering kan kosta tusenlappar per månad så om det ingår i en hemsida är det vanligtvis . Vad kostar en hemsida per år ? Vi visar hur mycket en egen hemsida kostar, webbhotell kostnad - vad kostar en domän per år!


Sammanställning av leverantörer.

Vi listar exempel på vad du kan förvänta dig att få hemsida beroende på hur mycket den kostar. Självklart varierar det från. Blocket AB 1anställda, av de 1anställda är många programmerare och jobbar med att förbättra och underhålla webbplatsen. Och ofta när vi svarar på vad det kostar att göra en hemsida så tar vi hänsyn till en rad olika faktorer.


Enkelt uttryckt är det helt beroende på till vilken grad som hemsidan ska anpassas, skräddarsys, hemsidans storlek samt graden av grafisk design. Det beror på vad kunden behöver. Grafix Studio tipsar om hur mycket en hemsida kostar och vad du ska förvänta dig när du köper en hemsida utifrån olika prisklasser.


Det tillkommer en avgift för webbhotell och domännamn på några hundra kronor per år. Jag brukar alltid skriva offerter eftersom de flesta kunder vill ha en snygg hemsida till fast pris.

De vill veta innan hur mycket hemsidan kommer att kosta. Du som kund ser vad som ingår i mitt åtagande och får . När du köper en hemsida av mig betalar du inga årliga avgifter till mig, utan du äger din hemsida helt och fullt. Du kan själv göra ändringar på den och förändra den. Vill du att jag ska sköta underhållet på din hemsida , så betalar du . Du har säkert tänkt att du eller ditt företag behöver en hemsida men att det är för dyrt. Så hur mycket kostar en hemsida ? Vi går igenom vad du ska tänka på om du vill köpa en hemsida och varför det finns olika priser och prisklasser.


Att köpa in bilder från ett bildarkiv behöver inte kosta skjortan utan man kan komma undan rätt billigt med ett par hundralappar per bild i många fall. Tänkt dig själv att en webbutvecklare lägger ner 8-timmar på ett uppdrag men ett annat kräver att man lägger ner flera veckor. En av de vanligaste frågor som vi får är: Jag vill ha en enkel hemsida. Ofta är denna fråga lite jobbig att svara på då priset på en hemsida kan variera väldigt mycket.


Inte desto mindre så är frågan relevant för kunden som kanske har en begränsad budget. Jag har därför försökt att ta fram en . Om du satsar så högt så kommer även driftskostnaden för servrar att skjuta iväg med några tusen per månad. Hur mycket kostar en hemsida? Priset på en hemsida varierar beroende på hur avancerade och personliga lösningar du önskar och hur mycket du är villig att göra själv.


Oftast menar man med hemsida den sida som är början på (en del av) en webbplats.

Open Source) som t ex Drupal, WordPress, Joomla eller vårt eget webAdmin kostar inget att installera och att använda. Hemsidor som funkar, till rätt pris och med en personlg service. Och om du vet vad du vill ha, även till fasta priser. Tillkommer det några kostnader? Du betalar själv årsavgift för din webbadress och ditt webbhotell.


Ett webbhotell är den plats där din hemsida kommer att ligga. I övrigt håller vi kostnaderna nere genom att bygga hemsidor i cms-systemet WordPress som är helt gratis att . Och på ett sådant sätt som gör det lättare för kunderna att direkt hitta vad de söker efter, samtidigt som ert arbete både blir enklare och mer tidsbesparande! En ny kund kontaktar oss, de har en 2-år gammal hemsida byggd på det gamla sättet, som skulle behöva rustas upp. Så vad kostar då en ny hemsida ? Min kompis som jobbar hos ett företag som developar hemsidor menar att man minst måste hosta upp 1m för en fungerande hemsida med komplett e-handel, jag.


Många svenska företag bygger runt EPiServer och då har man licenskostnader för ett par hundra tusen per år. Se våra priser här. Jag gör webbplatsen i WordPress. När den är klar kan du uppdatera texter och bilder själv. Skapa snabbt och enkelt en professionell hemsida eller e-handel.


Med vårt smidiga verktyg och bra. Betalar du per månad sker. Tjänsten kostar 39kr per månad och e-postadress.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.