onsdag 23 december 2015

Bandtransportör grus

De första bandtransportörerna för grus kol, betong tillverkas. Företaget hade vid den här tidpunkten 1anställda och en omsättning på MSek. Bandtransportörer är företagets viktigaste produkt.


Företaget är uppdelat i Kellve (lantbruksmaskiner) och Kellve Conveyor (bandtransportörer). Jehander har varit med och byggt det moderna Sverige.

Vi jobbar offensivt och letar alltid efter nya resurser. De skarvningar vi utför följer fabrikens rekommendationer. Full garanti beträffande vidhäftning och hållfasthet lämnas härmed. Förutom Dunlops transportbandssortiment tillhandahåller Rubber Company många av de komponenter som finns på en bandtransportör , t ex avskrapare, rullar mm. Vi arbetar inom all industri där . Passar för en mängd olika applikationer som bygg- och rivningsavfall, bergkross, träflis, sand och grus , kompost, matjord med mera.


Variabel hastighet på alla band. Fjärrbetjäning som tillval.

På bas av lång erfarenhet och ett brett kontaktnät säljer vi nya och begagnade maskiner samt slitdelar till grus och stenindustrin. Gummitransportband för grus , jor asfalt o betong mm - Alla våra produkter. Endast för styckegods, ej grus , sand o. Läng bred höj hastighet etc.


Danskproducerad universal bandtransportör för alla typer av transportbehov. Används även inom industrin för flera behov. Levereras med demonterbart transportställ. Betala aldrig in handpenning på bankkonto innan du träffat säljaren, sett maskinen och skrivit köpeavtal. INGA seriösa privatannonsörer av begagnade maskiner begär handpenning innan ni träffats.


Bandytan är gjord av specialgummi med extremt hög slitstyrka och hög mot- ståndskraft mot skär- och slagskador. Textilarmeringen är specialbehandlad för minsta möjliga töjning. Hej Är i färd med att bila upp hela min Betongplatta för att byta stammar, radonsäkra och isolera. Vägunderhåll, hyvling, sommarsaltning m. Grovskrapa och finskrapa som rengör transportbandet.


Transporterar material från ett ställe till ett annat. Gummi bandtransportör används ofta i gruvan, metallurgi . Värmebeständig Gummi Sands och Grus Hot Sale 800mm Belt Conveyor.

Då slipper du hyra en container för jorduppsamling i ett par. Ett amerikanskt järnvägsbolag har framlagt ett projekt att bygga en 2km lång bandtransportör mellan sjön Erie och floden Ohio för att nedbringa transportkostnaderna för kol och malm. Särskilda noteringar: Tömningsförhållanden.


Uad-vagnen lastas av med hjälp av en reversibel bandtransportör direkt på rätt plats. För transport och avlastning av stora ballastmängder lämpar sig jordtransportvagnarna MFS- 40 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.