onsdag 23 december 2015

Hemnet stockholm östermalm

Lägenheter till salu på Hemnet i Östermalm , Stockholms kommun. Fantastik 3:a om kvm perfekt belägen vid Husarviken. Stor, social balkong med utsikt över grönskan.


Nära kommunkationer och fina strövområden. Synnerligen väldisponerad familjevåning belägen i attraktivt grönskande parkläge - Två balkonger samt fin öppen spis - Tre rogivande sovrum - Invid Gustav Ad. Underbar tvåa med toppläge på Östermalm.

Med attraktivt läge högt upp i vacker jugendfastighet ligger denna strålande ljusa lägenhet. Elegant fastighet med storslagen entré i en av Stockholms bästa. På klassisk Östermalmsadress med rum i fil mot Karlavägsesplanaden finns denna nyrenoverad och välplanerade lägenhet. Utsökta materialval och väl genomtänkta. Klassisk och väldisponerad våning i vacker 20-talsfastighet belägen i mycket eftertraktade kvarter.


Två ljusa och spatiösa sällskapsrum i fil mot Wittstocksg. Med högt i tak, stuckatur och konsekvent materialval i minimalistisk stil är detta en tidlös bosta lokaliserad i Stockholms hjärta: Östermalm. Tidlös anda i kombination med exceptionell finish med material val som carreramarmo i kök och badrum, modern stuckatur, vackra innerdörrar i original, genomgående inbyggda . I ett av Östermalms i särklass mest efterfrågade områden ligger denna exklusiva fyrarumsvåning.

Ett ljust och fritt öppet läge med Oscarskyrkan som närmas. GARAGE - ÖPPEN SPIS - EXTREMT BRA FÖRENING. Med fritt läge och ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster ses denna fina våning med generösa sällskapsy. Välplanerad rum och kök med platsbyggd inredning av hög kvalité och genomtänkt design. Högt och ljust läge med balkong i söder och öppen spis.


Våningen har fem rum i fil med strålande ljus och fri utsi. Med ett högt och attraktivt läge vid Stureplan och Humlegården ligger denna väldisponerade lägenhet om kvm. Tidstypiska detaljer så som två kakelugnar, sp.


Fantastisk 3:a med öppen spis och balkong mot innergård. Välkommen till ett hem utöver det vanliga på attraktiv adress! Ett stenkast från Karlaplan finner ni denna klassiska Östermalmsvåning med synnerligen trevlig planlösning. Ett boende som skapat för funktionellt familjeliv.


Med bästa läge i första kvarteret vid Strandvägen ligger denna ljusa och väldisponerade sekelskiftesvåning med balkong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.