torsdag 31 december 2015

Grovdammsugare einhell

Automatisk avstängning när tanken är full. Slang, handtag med luftstyrning, skumfilter, tre förlängningsrör och tillbehör för mattor, släta golv . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Observera, denna text är maskinöversatt.


Golvshop Golvshop, i, Golvspecialist Brett sortiment.

Internationella butiker. Lägg till för att jämföra. Du har inga artiklar att jämföra.


HEPA Filter till Våt o grovdammsugare Einhell och andra produkter från Einhell hittar du till oslagbart pris hos GardenStore! Man är imponerad både av priset och maskinens höga kapacitet. Grovdammsugare som utan problem suger vatten, slipdamm, jord med mera.


Urtappningshålet gör att du kan få ut vatten . Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.

Tank i rostfritt stål med avtappningsplugg i botten. Praktisk låda för tillbehör. Tvådelat sugrör i metall med teleskopsfunktion. Suger vatten, slipdamm, jord m. Dammsugaren stänger av sig själv då man suger upp vätska och tanken är full.


Jag såg att BoList har kampanj på den nu igen, och jag behöver en grovdammsugare. Det är ju inte några enorma summor det handlar om, men är den värdelös så sparar jag pengarna till någon annan. Jag skall röja i källaren och skulle . Alltid hög kvalitet, med snabb leverans och till bra pris. Bole gör ditt lantbruk och lantliv.


Hitta bästa pris och läs omdömen – vi hjälper dig hitta rätt. Bra priser och snabb leverans på Nordens största varuhus! En grovdammsugare klarar många . Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne mikäli haluatte lisätietoja tuotteistamme ja palvelevat teitä sähköpostitse, osoitteessa: i. Byggmax – köp billigt och bra byggmaterial inom Blandade Elverktyg.


Den kan suga både våt och torr smuts i bilen, garaget eller när du renoverar.

På BAUHAUS hittar du grovdammsugare som klarar av alla de uppdrag du kan tänka dig - dammsug med lätthet upp grövre material, slipdamm och spån samt fukt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.