måndag 28 december 2015

Inköpare arbetsbeskrivning

Sep Nedan har jag exemplifierat fem befattningsbeskrivningar för inköpare på olika nivåer. Tanken är inte att de ska fungera som förlagor, utan snarare som jämförelsematerial för din egen befattningsbeskrivning, exempelvis vid rekrytering. Inköp som tjänst – låt en extern part ansvara för att leverera bestående resultat.


Effektivisering av inköpsverksamheten pågår i de flesta företag och myndigheter och kan . Sep Hur många läsare av denna blogg har en formell befattnings-beskrivning med arbetsuppgifter, mål, ansvar, befogenheter etc? Sannolikt är ni ganska få. Det är förvånansvärt få organisationer som arbetar med tydliga och dokumenterade befattningsbeskrivningar.


Ibland kanske med rätta, eftersom ett . Du kommer att arbeta med att leda inköpsprojekt gentemot leverantörer och internt tillsammans angränsande . Vill du vara en del av en spännande mediaverksamhet under utveckling? Har du lust att pröva dina kunskaper som säljare i en snabbt skiftande och . Som Strategisk inköpare på Weber ansvarar du för de två viktiga inköps- kategorierna Leca och Fasad. Du kommer även att vara regionansvarig inköpare för Weber i region syd och väst (Skåne och Göteborg). Tjänsten innefattar leverantörsansvar, både strategiskt och kommersiellt.


Aug Inköpskoordinatorn ska vara kontaktperson gentemot ekonomienheten och lokala inköpare på institutionen i inköpsfrågor. Med institution avses institution eller motsvarande organisatorisk enhet. Arbetet innebär ett långsiktigt och proaktivt arbete med leverantörsutveckling bland . Använd denna mall från DokuMera som underlag när du utformar en arbetsbeskrivning för inköpare. Arbetsbeskrivning Du kommer arbeta som konsult via Experis Finance. Taktiskt inköp handlar om att genomföra de strategier som har lagts fast på ledningsnivå, att utifrån strategier och riktlinjer lägga upp logistiska flöden för att få effektivitet i inköpen.


Funktionen kan vara antingen central eller decentraliserad. Det taktiska inköpets ansvarsområden brukar innefatta omförhandlingar av ramavtal, . Du utvärderar och utvecklar leverantörer och samarbetspartners ur process-, kvalitets-, produkt- och. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med inköp och offentlig upphandling samt att tillsammans med enheten säkerställa kvaliteten inom området.


Dec Är du en driven inköpare som har erfarenhet av strategifrågor och utvecklande av inköpsverksamhet? Då kan denna roll som strategisk inköpare vara något för dig. Uppdraget förväntas starta början av januari och är ett konsultuppdrag via Experis.


I din roll som strategisk inköpare för . Gillar du att göra affärer? Vill du arbeta i ett företag som utvecklar produkter som hjälper människor att förbättra sin livskvalitet? Vi söker nu en Strategisk inköpare som ska ansvara för att säkerställa en strategisk försörjning av varor och tjänster till våra olika varuförsörjande enheter i Sverige, Danmark och . Vi förstärker nu vår inköpsavdelning och söker därmed en strategisk inköpare med placering i Emmaboda. I rollen som strategisk . Företaget har sitt kontor i centrala Västerås men som inköpare kommer du att sitta ute hos . SCG Nordic är ett nystartat konsultbolag med fokus på inköpsprocessen.


Nov Erasteel söker Strategisk inköpare. I ditt arbete som strategisk inköpare kommer du att ansvara för inköp av indirekt material och inköp i samband med investeringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.