torsdag 24 december 2015

Biltema borrmaskin test

I detta testet jämför jag tre olika skruvdragare med. Stort test : Här är bästa skruvdragaren för hemmafixaren. En borrskruvdragare är hemmafixarens bästa vän och underlättar både små och stora projekt. Men hur skiljer de sig egentligen åt?


För att försäkra dig om att du skaffar dig en bra maskin är det därför en bra idé att först rådfråga ett test eller två!

BS 18C Li-202C från AEG. Råd och rön har testat skruvdragare som också fungerar som borrmaskin. Vi eftersträvar alltid bra kvalitet på våra produkter.


Den enkla tanken bakom detta är att det är dyrt med dålig kvalitet. Ett bevis på att våra produkter lever upp till förväntade krav är när de testas oberoende. Här samlar några av de produkttester som genomförts på våra produkter. Testerna har gjorts av oberoende parter och .

Testfakta har publicerat en test på några av marknadens mest förekommande torkarblad i olika priskategorier. Test : Drar skruven med kraft. Biltemas torkarblad - Bäst i test ! Med en modern liten skruvdragare kommer man långt när det gäller att dra normalstora skruvar. Men är skruvarna grövre blir det svårt.


Då behövs en riktig borrmaskin. En sådan klarar även att borra. Ska man borra i betong så tycker inte jag att slagborr är ett alternativ. Man får stå och borra i en kvart och när man är klar så har hålet blivit alldeles för brett. En borrhammare gör samma hål på sek och utan några problem.


En bra slagborrmaskin - postad i Tillbehör: Hej allesammans hittade inget bra ställe att skriva denna fråga men såg en tidigare tråd ang. Jula har en maskin för 299kr med diverse tillbehör som säkert är exakt samma som biltema och bauhaus. Men nu så såg jag lite elverktyg på biltema för riktigt låga priser. Bench grinder, Clas Ohlsson.


Drill, not functional test.

Lyset er plassert på et dumt ste som gjør at chucken kan komme i veien for et direkte og optimalt arbeidslys. Følger med Ah-batteri som skal kunne lades på minutter. Om den är stark och precis nog, kan du göra otroliga saker med en handöverfräs. Vi har testat åtta stycken och guidar dig till det bästa valet för dig.


Minus: Håndtaket litt i veien, men ikke nok til å telle. Ikke lys nede ved batteriet. Kommentar: Smart håndtak! Tung og ikke så overdrevent designet som de andre. He-he den bokstavligen exploderade när drog på med min luftdrivna borrmaskin.


Test där biltemas batter kom på 3e plats med klart lägst pris. Det är bare och köööööp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.