tisdag 22 december 2015

Kulkoppling 50 mm

Kulhandskar, kulkopplingar och dragkulor till släpvagnar. Alla kulhandskar är för standard 50mm dragkula om inget annat anges i produkten. Hur byter du kulkoppling ? I lager (1-arbetsdagar leveranstid). Välj butik för lagerstatus ›.

Elförzinkad och E-godkänd koppling som passar mm dragkula och lämpar sig för montering på mm fyrkantsrör. Fästs på dragstång med mm bred fyrkantsprofil. Moment Nm Egenvikt kg. Passar till släp med totalvikt upp till 8kg. Stålplåts konstruktion med standard handtag för en axellast på 8kg och en maxlast på kg.


För mm dragkula och för montering på fyrkantsprofil mm. Välkommen till oss på Jula!

Trejon har lång erfarenhet av att utveckla, tillverka och marknadsföra maskiner till entreprena skogsbruk och lantbruk. Tillverkade av galvaniserad stålplåt med smidd kulskål. Kulkoppling mm dragstång. Låsmutter 1st kupad bricka Mart:10. Typ AK är utan kopplingsindikator.


Max kultryck = av totalvikten, dock min. För typ AK är kultryck max 75kg. H = horizontal, V = vertikal. Mellanlägg till kulkoppling. Hänglås rostfritt till ovan stöldlås.


Stöldlås för mm kulkoppling. Tack vare en zinkpläter. BeskrivningSpecifikationer. Alla släpvagnsdelar och tillbehör säljs i förpackningsstorlek enligt bild.


Vilken del passar min släpvagn?

Avant kombinationsvagn är perfekt för transport av bl. Den starka men kompakta vagnen är utrustad med mekanisk tipp. Alla sidor kan tas bort, vilken även gör vagnen lämplig för stocktransporter. Utrustad med rörlig kulkoppling , mm. Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag.


Honda 4-hjulsdriven terräng- MC. Extra utrustad med hasplåtar och eldriven vinsch som med snabbkoppling kan moteras fram eller bak, samt kulkoppling mm för va. På personbilar används en kopplingsanordning bestående av en kula med diametern mm. På släpet finns en motsvarande handske.


Denna kan öppnas genom att lyfta ett handtag vilket ofta är försett med någon slags extra skyddsspärr. När kopplingen är sammankopplad kan inte kulhandsken lyftas av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.