torsdag 24 december 2015

Byggnadsställning aluminiumställning

Byggnadsställningar till företag och privatpersoner. Populära Villapaket för ditt bygge. Villapaket är för dig som har en villa och vill kunna bygga din ställningen i flera olika variationer. Det är samma byggställningar som vi har i våra andra paket men här får du med extra ställningsdelar som gör att du kan annpassa byggnadsställningen i höjd och längd efter behov.


Vår affärsidé är lättbyggda och säkra aluminiumställningar till oslagbara priser.

Vi säljer byggnadsställningar till företag och privatpersoner. Vi är störst i Sverige och sålde över 180. Alltid på lager, alltid till bra pris.


FLEXY är ett svensktillverkat system av rullbara aluminiumställningar med en exceptionellt hög produktkvalitet. Enkel ställning tillverkad i aluminium. Justerbar plattformshöj max 995mm Kraftiga golvskydd.


Smidig montering utan verktyg.

Användning som hobbyställning omfattas ej av kravet på typgodkännande. Varumärke: SkeppshulststegenLängd . Haki är rejält och tål belastning samt bra arbetsutrymme, Burton är lätt och smidig o bygga. Men i lantbruk är alltid Haki populär. Grundsats för Krauses påbyggnadsbara byggnadsställning ! Krause Climtec är en påbyggnadsbar byggställning som är tillverkad av mycket kraftig aluminium.


Beteckningen modell 4har 4mm mellan ribborna på ramen. Ställningstorn modell 400. För att den ska vara godkänd enligt EU´s normer måste man ha en ram med stege på ena sidan. Stegar och byggställningar från Byggmax.


Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Byggställningar är ofta nödvändiga vid renoveringsarbeten. Många väljer att hyra en ställning men har du en egen ställning och en bra stege så får du större frihet. Med en stege jobbar du säkrareDu ska inte vara rädd för att utföra arbeten på hög . Vi presenterar BOSS Evolution spann- och trapp- ställning från Youngman Group i helsvetsat utförande.


Den här helt kompatibel med i Sverige tidigare levererade BOSS ställningar.

Med en allt större produktion av BOSS har den engelska tillverkaren infört laserskärning och robotsvetsning av de olika komponenterna. Denna typ av ställning används ofta till arbeten som tar längre tid att utföra. Om man behöver arbeta i flera plan är det vanligt att man sätter upp en arbetsplattform eller flera på olika höjder.


Om man ska utföra ett arbete som går relativt fort och där man behöver flytta sig runt byggnaden eller kanske utmed en vägg eller ett . En ställning från Layher är en lönsam investering. Genom att köpa en egen Layherställning kan du spara både tid och pengar. Den finns där när du behöver den och därför kan du kapa onödiga väntetider. Du betalar dessutom till dig själv – en fasadställning från Layher är en investering för många år framåt. Ramirent arbetar med maskinuthyrning.


Vi har ett brett sortiment av bodar, liftar, kranar, grävmaksiner, ställningar, kompressorer, generatorer, borrmaskiner mm. Uthyrning av byggnadsställning i Jönköping och Tranås med omnejd. Våra kunder som hyr ställning är både privatpersoner, byggföretag, industrier med mera. Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för byggnadsställningar i Göteborg. Då den är lättviktig så är den enkel att hantera och transportera och dessutom har den högre andrahandsvärde.


Om du ska använda ställningar ofta så rekommenderar vi aluminiumställningar. Vi levererar och hyr ut byggnadsställningar och rullställningar för att skapa säkerhet på byggarbetsplatserna. Vi hyr även ut personal för montagearbeten och ställningsbyggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.