tisdag 29 december 2015

Beställ id06

ID06-KORTET ÄR EN BEKRÄFTELSE PÅ ATT DET RÅDER ETT ARBETSGIVARSAMBAND MELLAN FÖRETAGET OCH PERSONEN SOM HAR ID06-KORTET. FÖRETAG SOM INTE FÖLJER DETTA KAN KOMMA ATT STÄNGAS AV FRÅN HELA ID06-SYSTEMET. För att beställa ID-kort ska du kontakta något av . I vår beställningsportal kan du beställa nya ID-kort och korthållare, spärra förlorade ID-kort samt lägga till nya beställare.


I dag beställs ¾ av alla ID06-kort från oss.

Så här enkelt beställer ni ID06-kort! Registrera ett IDkonto. Ni kommer att få en skriftlig bekräftelse via post på er registrering , samt en inloggning till beställningsportalen.


Klicka här - för att registrera ert ID-konto. Syftet med ID– Allmänna bestämmelser om legitimationsplikt och närvaroredovisning – är framför allt att försvåra svartarbete och ekonomisk brottslighet samt att stärka den sunda konkurrensen. Välkommen till Oberthurs beställningsportal för ID-kort.


Här kan du beställa både ID-kort och tillbehör. I portalen har du även möjlighet att hantera spärrningoch repetition av kort.

Genom avtal med Seriline som är ackrediterad leverantör av ID06-kort har du som SBR medlem möjlighet att få SBR loggan på era IDkort. Detta gör att din profilering blir ännu tydligare. Vi strävar efter att prestera på bästa nivå, för det är då du som kund får bästa bemötandet. Vi levererar ID-kort – Snabbt, enkelt och tryggt!


Vi vill ständigt utvecklas för att möta våra kunders krav, endast då . Hur beställer jag ID06-kort? Firmatecknaren på ditt företag kontaktar någon av de ID06-ackrediterade leverantörerna av ID06-kort. När en medarbetare slutar är det viktigt att spärra ID06-kortet hos kortleverantören.


Byggmolnet erbjuder en automatisk personalliggare, som registrerar närvaro av verksamma personer med en app i mobilen. Inga fler glömda in- och utcheckningar. Vi har lösningar för personalliggare med IDför alla typer av företag i byggbranschen. Beställ personalliggare här.


På samma ställe går även de vanliga IDatt beställas. Som en följd av detta beslut kan du inte längre beställa ID-kort med SPT-logotyp från vår tidigare leverantör. Vi hänvisar därför alla våra medlemmar till den . Med SmartDok är det enkelt för de anställda att registrera sig in och för Skatteverket att kontrollera närvaron - utan att det kostar företaget något!


Vi har valt att hänvisa till Angeno Business Solutions AB som hanterar alla frågor runt beställningen av ID-kort.

Vad betalar jag för mitt ID06-kort? För att kunna logga in och beställa ID-kort måste du först ansöka om IDkonto. Abonnemang och avgifter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.