måndag 22 oktober 2018

Återförsäljare sökes se

Vi letar efter nya återförsäljare. Tack vare framgången med vår produkt i Nederländerna, så letar vi efter nya distributörer i andra länder. Om du är intresserad av att bli distributör ( se lista över länder i anmälningsformuläret), kan du fylla i formuläret nedan.


När du har fyllt i registreringsformuläret nedan, kontaktar vi dig inom . Register över grossister med produkregister, restpartier, mässguide, offertförfrågan. Vi söker dig som vill och kan starta försäljning under eget ansvar.

Vi på Lysia Energy söker nu, i och med vår vidare expansi. Vill ni bli åteförsäljare? Vi söker hela tiden nya återförsäljare för ett rikstäckande nät. Vi har också volymrabatter. Hos Ekokul hittar du Sveriges största sortiment inom det här området.


Bland våra återförsäljare idag finns bland annat renodlade leksaksbutiker, barnbutiker, ekologiska butiker och gårdsbutiker. Genom att vi inte tillämpar något minsta ordervärde, så har ni som butik möjlighet att prova er fram för att se vilka produkter som . Swimalong söker alla möjliga slags återförsäljare för butiks-, nätverks-, webshops- och eventförsäljning. Vi vill gärna bygga ett nätverk med en försäljning via klubbar och tävlingsarrangörer.

Vi behöver en bra distributionskanal framför allt i Sverige och Danmark. Nu vill vi utöka våra regioner och söker återförsäljare som vill arbeta med en av marknadens främsta . Givetvis får du support och snabb service. AlterHedens svenska delikatesser och produkter. Leverantör till gårdsbutik, delikatessbutik, presentbutik och saluhall.


Adopt a Fly är en ung företag som skapar roligaste t-shirts i Sverige. Vi är baserad i Västerås och vi söker butiker som vill sälja våra produkter. Vi erbjuder er med attraktiva priser och utan minimum antal att beställa. Bli den första att vara vår partner!


I sådana fall vill vi gärna få kontakt med dig för en förutsättningslös diskussion. Välkommen att kontakta oss snarast. Peter Sjödin Affärsområdeschef. Idékonsulten söker återförsäljare vår nya mobiltjänst! Efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden!


Därför söker vi nu fler återförsäljare över hela Sverige som tillsammans med oss kan hjälpa företag att få nya kunder, och därmed ökad lönsamhet. Gör din intresseanmälan här. Har du en life-style butik som säljer inredning eller kläder, driver hotell, spa- anläggning, yogastudio eller liknande?


Jag söker fler återförsäljare till Roses of Sun smycken som är utformade med inspiration från de fem naturelementen.

Sökes : Återförsäljare till hustillverkare som växer. Som återförsäljare kan du alltså ge kunden vad de vill ha, vilket förenklar din säljprocess. Skicka din intresseanmälan tillsammans med en kort CV till vår VD peter.


Jag har ett företag som säljer inredningsdetaljer och smycken som är importerade från Asien Jag söker återförsäljare som är intresserade av att sälja och marknadsföra mina produkter Mvh MonaLisa wwwserafiainredningse. Sanego erbjuder dig ett brett sortiment av produkter för effektiv, ekonomiskt och miljömedveten rengörning. Lång och kvalificerad erfarenhet, egen produktutveckling, egen produktion, eget lager och snabba leveranser på alla våra rengörningsmedel.


Vi på Maskintillbehör i Grums AB vill nu bredda vårt kontaktnät och söker därför efter samarbetspartners och återförsäljare av centralsmörjning även utanför Värmland! Vi söker nu partners och återförsäljare som kan vidarebefordra allt vad vi kan erbjuda. Såväl försäljning, reservdelar samt service för . Marknadens bredaste sortiment, till rätt pris. Support och snabb service.


Alltid mycket på lager för omgående leverans. Kontakta oss, för ett framtida samarbete! I novembernumret hade vi med ett par grejer på Nytankat från polska Rec. För att bara nämna något.


Nu frågar företaget om vi kan . GAT som står för German Automotive Technology har års erfarenhet av tillverkning och försäljning av hög effektiva systemrengörare och tillsatser för bränsle-, olje- och kylsystem för bil- och industribranschen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.