onsdag 10 oktober 2018

Färdiga modulhus

När husets olika delar är färdiga packas de omsorgsfullt på våra egna lastbilar och levereras av våra egna chaufförer till din tomt. Där monteras de av erfarna entreprenörer som alla har lång erfarenhet av att bygga ett Eksjöhus. Att tillverka ett hus ställer också höga krav på våra skickliga medarbetare.


Våra säljare, arkitekter . Huset byggs i fabrik, transporteras till din tomt som färdiga moduler och monteras på grund.

Elementen utsätts inte för fukt eller stora temperaturförändringar under byggnadsprocessen eftersom byggandet sker inomhus i varma och torra utrymmen. Fördelarna med att bygga ett nyckelfärdig modulhus är många: tidtabellen . Ett modulhus byggs ihop av olika moduler eller rumselement. Modulernas golv, väggar och tak monteras ihop i fabriken, där de ytbehandlas till önskad grad för att sedan levereras till byggplatsen väderbeständigt emballerat.


På det viset färdigställs upp till av modulhuset i fabriken och på byggplatsen återstår det bara . Allt som går att göra färdigt i fabrik görs där. Exempelvis är all el och vvs installerad.

Likaså är badrum och klädvårdsrum helt klara med golvmattor, väggbeklädnader och sanitetsporslin. Ett hus från Älvsbytalo är ett så kallat volymelementhus. Allt i huset som kan byggas klart på fabriken, byggs på fabriken. I fabriken installeras bland annat husets el och VVS-utrustning.


Också badrummet och grovköket byggs helt färdiga med golv och . Den höga beredskapsnivån som härstammar av teknologin sparar tid och kostnader på byggplatsen samt undviker problemen som kan uppstå på grund av vädret. Resultatet är ett energieffektivt modulhus med hög kvalitet. Vi erbjuder färdiga attefallshus i flera olika modeller, du kan säkert hitta ett småhus som tilltalar dina behov.


För några år sedan var friggebodarna de småhus som var enkla att skaffa. Från färdiga modulhus till forskarlägenheter i Stockholm. Förkorta ledtiden enormt med färdiga husmoduler. Men allt det där gick ändå inte att se som annat än suddiga fragment i mörkret när Leyla och Tom plöjde sig fram genom det ymniga snöfallet. Klockan var bara tio minuter över sex, så de hade gott om tid på sig att . När man funderar på att köpa ett färdigt modulhus eller att själv bygga Attehuset så är det inte bara det där med händighet och förmåga som kommer att avgöra vad man gör, och det är viktigt att beakta fördelar och nackdelar med färdiga hus såväl som med att bygga själv innan man fattar beslutet.


Vi på Tum Bygg AB hjälper dig att bygga ditt drömhus. Vi bygger allt från lösvirke till färdiga modulhus.

Läs om hur det går till på vår hemsida. The large living room is connected to the terrace and the dining room. The sleeping area is situated away in a separate area of the house. Efter år blir dessa plantor till ett nytt hem till en familj.


Vi kan erbjuda allt från färdiga prisvärda koncept till helt kundanpassade hus. Planlösning 1-plan 5-plan 2-plan Sluttningshus Sidobyggnader Favorithem. Elementhus Kolla på fler bilder Modulhus Hus med timmerstomme Handbearbetat timmerhus. Modulhus erbjuder en rad trendiga hus redo för beställning, men vi bygger även skräddarsydda hus av färdiga moduler.


Vill du hellre ha ett hus med ett mer klassiskt utseende? Ta hjälp av våra duktiga arkitekter och välj själv hur huset ska se ut. Vi erbjuder även färdiga lösningar. Modulhus är egentligen en form av kataloghus som ofta är en komplett, nyckelfärdig lösning.


Huset består av färdiga moduler som produceras i leverantörens fabrik och sedan ställs upp på husgrunden. Det är du som bestämmer! Monteringstiden på plats är mycket kort. Vi strävar alltid efter att använda återvunnet material.


Dessutom får du därmed ett mer unikt hus. Tillverkare: Mitt Modulhus. Färdiga modulhus är inte vår nisch.


Mått: Br m, dj m, h m. Mer info: Kompakt arkitektritad studio- eller gästhuslösning med loft och stora glaspartier. Vinterisolerat och färdiginrett med badrum, kök och förvaringsutrymmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.