torsdag 24 juli 2014

Cramo depåer

Vi vill ge dig en bra dag på jobbet. Genom att vara den kompletta leverantören inom maskinuthyrning vill vi vara behjälpliga till små som stora kunder i byggbranschen, men även inom industri, offentlig sektor och privata kunder. Cramo är ledande i Europa och är idag . Vi har öppet för dig som behöver maskiner när allt annat är stängt! Säg till innan så kan vi även ställa dit det du behöver utöver det ordinarie CRAMO 24-sortimentet så du kan hämta det du behöver med självservice närhelst .

Fyll i och skriv under en kontoansökan, tag med den till den depå där du önskar hyra. Tillsammans med ansökan behöver vi även kopia på registreringsbevis alternativt F-skattebevis samt giltig legitimation. Du som registrerar kontot måste självklart . Många serviceuppdrag utförs på udda tider och många av våra städer sover inte på samma sätt som förr.


Kungsholmen i Stockholm. På Cramos depåer kan du både hyra maskiner och utrustning samt köpa personlig säkerhetsutrustning. Ramudden finns lokalt över stora delar av landet, välj din närmaste Ramudden- depå här nedan.

HLL Hyreslandslaget är en av Sveriges ledande maskinuthyrare som dagligen förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner. Vi hyr ut bygg- och anläggningsmaskiner samt liftar, bodar och vagnar. Den lilla maskinen över dagen till en full etablering - vi hjälper dig. Dessutom bedrivs försäljning av begagnad utrustning för.


Antalet anställda uppgick till ca 2. Swecon Anläggningsmaskiner har ingått ett samarbetsavtal med uthyrningskoncernen Cramo. Redan i år ska Swecon leverera ett 50-tal Volvomaskiner till Cramos svenska depåer. Crame hyr bland annat ut bodar, containrar, kontorsmoduler, skolmonuler, liftar, byggmaskiner och . Vi hälsar våra nya medarbetare i Helsingborg välkomna!


Invigningen var en välbesökt tillställning på vår depå. Vi informerade om nya produkter, regler i Arbete På Väg plus mycket annat. Vid våra depåer finns dessutom försäljning av olika saluvaror och tillbehör.


Företaget omsätter motsvarande miljoner kronor och har anställda. Anmälningar behandlas i den ordning de kommer in och är bindande. Sista anmälningsdag anges på hemsidan.


Beskriv hur en arbetsdag kan se ut för dig.

Min arbetsdag börjar 06:med att starta datorn och öppna dörrarna för våra kunder. Kaffemaskinen är laddad och jag börjar . Vilka är dina arbetsuppgifter? På Cramoskolan arrangerar vi utbildningar inom Hälsa och Säkerhet på våra depåer eller ute. Jag jobbar som säljare på Cramoskolan. Förutom effektiviserad hantering sägs förändringen även innebära en kostnadsbesparing på . Vi erbjuder även hyresrelaterade tjänster såsom utbildning inom säkerhet, transportlogistik och andra digitala lösningar.


Imorgon fredag stänger våra depåer kl. Vi passar på att önska er alla en mysig allhelgonahelg. Du säkerställer att det är en effektiv depåstruktur i distriktet vad det gäller Cramos depåer. Som Distriktschef genomför du egna säljbesök och analyserar marknaden så att . Det finns egentligen ingen anledning till att det är så få kvinnor som jobbar här.


Det är nog bara av gammal hävd för att vi jobbar mycket mot byggbranschen, säger depåchef Pär Gränger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.