tisdag 22 juli 2014

Säsongsjobb åre

Lediga jobb i Åre på Indeed. Vi kan erbjuda arbete under hela året men är det mer intressant för dig med jobb endast under vintersäsongen så kan vi anpassa oss. Visa alla Lounge 3jobb - Jobb i Åre. Här finner du lediga jobb i Åre.


Här kan du söka jobb i Åre. Metrojobb hjälper dig hitta jobb i Åre.

Vi är alltid intresserad av att bra personal som får våra gäster att trivas! Vi ser fram emot att höra . Det är många som söker jobb men det är också många slöa jäklar som tror att man bara får ett jobb för att man åker skidor och vill softa. Det finns många bra säsongsjobb i Åre , gäller bara att verkligen vilja ha dom.


Boeende är det svåraste, . Vad sägs då om att jobba för GodEl i Åre ? Vi sitter i schyssta lokaler med . Vi letar alltid efter bra personal till vårt hotell i Åre ! Både säsongsjobb och året runt.

Eftersom jag inte ville jobba i alperna som reseledare efter kursen, så var jag väldigt sent ute med att söka andra jobb. Jag kom hem från alperna veckan innan julafton och sökte en massa jobb genom arbetsförmedlingen. Jag hade tur, jag fick jobb som liftvakt i Storlien utanför Åre. En liten håla kan många . Linnea Johansson och Jennifer Myrbäck bor och jobbar tillsammans i Åre - och älskar livet i backen.


Då kan det vara läge att kika på möjligheten att söka jobb som säsongsarbetare, eller säsongare, i favoritskidorten. Växeln är öppen måndag- fredag 8-16. Självservice: måndag-fredag 8-16.


Besöksadress: Strandvägen 1. Och tittar man på jobb som kräver att man tar lite mer ansvar för personal och ekonomi, som arbetsledare eller gruppledare, kan det också vara svårt att hitta folk. Den kommande veckan ordnar Arbetsförmedlingen tre jobbmässor, i Stockholm, Mora och Åre. Men som sagt, just sommaren brukar det vara riktigt dåligt med jobb , oftast brukar vintersäsongare som vill bo kvar nypa de flesta jobben som finns kvar. Har du inte boende heller så är man inte direkt het på marknaden.


Erfarenheter efter att själv ha gjort både vinter och sommar i åre , bode på . Ungdomarna som har kommit till Åre för att ta hand om turisterna. Kajsa Carlsson hjälper de nyanlända till rätta. Många menar att det istället blir kostnader i andra änden, bland annat för unga som får ännu svårare att komma in på arbetsmarknaden, konkurser och uppsägningar.


Vi vill främst hitta de lokala guldkornen, de som finns på den jämtlandska arbetmarknaden, berättar Sebastian Thomasson hos Skistar. Men vi stötte ihop flera sökande från .

Vi är här för att söka medarbetare till våran restaurang som vi har i Åre , restaurang 72 säger restaurangägaren Pia Bhattis. Hon är på en rekryteringsmässa som Arbetsförmedlingen anordnar i Stockholm för att söka ny personal. På mässan minglar arbetssökande med arbetsgivare från skidföretag, hotel .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.