onsdag 30 juli 2014

Traktorrally lista 2017

Dags för rally nummer 19! Vi minns förra året som det kallaste Listarallyt någonsin. Undertecknad blev rejält genomdränkt bara 5meter från fältet och med adderade härliga 3-plusgrader och hård.


Vad kul att du vill vara med på vår lilla försommarutflykt i de gröna härliga trakterna kring Lista ! För dig som lever i otukt finns det möjlighet att vigas på plats på fältet av lokala församlingens präst!

Så varför inte ta tillfället iakt och börja planera? Hosted by Russ Alltjänst. Vi kommer vara med och köra på Lista ´s traktorrally utanför eskilstuna nu på lördag med våra grabbar och den nya stora vagnen. Kom och upplev Lista traktorrallys års jubileum. Traktor - och motorutställning.


Försäljare av traktorer och delar välkomnas. Sedvanlig traktorparad i den vackra Listabygden kan både upplevas eller beskådas.

Insläpp till området kl. Pingstafton var Svenska BM-klubben vid Lista utanför Eskilstuna. Det var över 2traktorer, som körde ” traktorrally ”. När den sista startade kom den första i mål. Lars Berglind , Guy och Lisbeth . Det här är Kjell Gustavssons traktor. Foto: Mats Carlsson-Frölund.


Dela: Textstorlek: ​Högt upp i en lyftkran hängde en gammal traktor och dinglade med svenska flaggan hissad. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande. Beställ prenumeration och betala direkt online.


Trots det kalla vädret anslöt ca 1traktorekipage. Många personer besökte gärdet för att kolla på de gamla fina veteranerna . Vita älgar, IT-skandal, en viss amerikansk politiker och Drottninggatan. Nu närmar sig årsskiftet, men innan det är dags att ta farväl så bjuder vi på en snabb återblick.

Vad minns du av året som gått? Stort och sedvanligt traktorrally i Östmark. FRE JUNI-SÖN JULI Eskilstuna Weekend orienteringstävling eventor. Där kommer vi att presentera delar av verksamheten.


Möjlighet att prova skjutsimulator, visning av skinnberedningsverksamhet och trafikeftersöksekipage m. Meetha TV, Veteran traktorer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.