onsdag 30 juli 2014

Mekonomen däck kampanj

Valet av däck har dessutom stor påverkan på vår miljö. Däcken får du monterade och klara på din bil till ett fast pris! Det finns mängder av olika däck att välja mellan.


Och du hittar nästan alla här hos oss. Sommardäck känner du säkert redan till, men vad är skillnaden på friktionsdäck och dubbdäck vid vinterunderlag? Jo, friktionsdäcken saknar mycket riktigt dubbar men är i övrigt anpassade för hala vägar.

Det gäller att de inte är för slitna och gamla, eftersom väggreppet då blir mycket sämre, och orsakar därmed problem vid bromsning. Hos oss kan du hitta rätt typ av bildäck, dubbdäck och fälg för din bil. Vid frågor och funderingar tag kontakt, du hittar oss online, på . Däck , fälg eller kompletta hjul? Alla vet inte skillnaden mellan däck , fälg och kompletta hjul.


Och då kan de naturligtvis bli problem när man väl ska handla. Rätt däck för vägunderlaget. För att köra så tryggt som möjligt och ha så bra köregenskaper som det bara går, är valet av däck viktigt.


Detta beror lite på vart du brukar köra, hur mycket du kör och ungefär vilka tider du kör.

Alla kampanjer hos mekonomen (produkter). Motorolja liter Castrol. Förpackning: Dunk liter. Ta hand om dina däck och fälgar så håller de längre. Så enkelt är det faktiskt.


Och allt du behöver hittar du inom den här kategori. Många av våra kemiska produkter innehåller ämnen som gör att vi inte kan skicka dem direkt hem till dig. Nedan har jag saxat ut ett exempel för däck , men jämförelsen funkar vilken dag som helst! Ange kampanjkoden i kassan innan du . Då har vi Bythjul rabattkoder som ger dig upp till rabatt på köp av fälgar och däck samt rabatterat pris på däckbyte som utförs av experter.


Betala inte fullpris i onödan, hämta din rabattkod nu! Billiga bildäck, sommardäck, vinterdäck, fälgar och kompletta hjul till rätt pris. Spara upp till vid köp online! Mekonomen har länge varit en välkänd. Köp däck , betala för 3. Väghållning och bromsförmåga påverkas i allra högsta grad av vilken typ av däck bilen har.


Detta gäller inte bara på vintern utan även sommardäck.

Här har vi samlat olika rabatter, kampanjer och erbjudanden på nya sommardäck. Sommar- och vinterdäck hos Vianor - specialister på däck och bilservice! Stort utbud av däck och tjänster så som däckbyte. Handla online i vår nätbutik!


Microsoft Word - Kampanjinfo Mont o Klart MBV Jocke. Nordens kanske komplettaste sortering av reservdelar och tillbehör för bilar. Använd en rabattkod som kommer du spara pengar på dina bildelar.


Gör som andra kunder och dela med dig av din åsikt idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.