torsdag 31 juli 2014

Värmekikare jakt

Vildsvinsfilmer med Pulsar Värmekikare. Jaktbutiken som gör natt till dag! Efter att ha testat den i 2-veckor konstaterar vi snabbt fördelarna framför de flesta andra värmekikarna på marknaden som vi testat. Bara dess enkelhelt och smidighet är enastarin.


Batterierna håller förvånansvärt länge Produkt: Handkikare. Mörkerteknik: Värmekikare.

Bygger en digitalbild av den värme som kikaren fångar in. Handhavande: Tre knappar på ovansidan och en ratt för . Här har jag filmat en vildsvinssugga på åtel med Pulsar Quantum värmekikare HD19S. Filmad med Pulsar Digisight N770A efter skottet undersöker jag skottplatsen med en värmekikare Pulsar.


Ja, jag håller me onödigt dyr. Jag använder, eller rättare sagt kommer använda min till bara jakt. E så less på o höra svinen men aldrig se vart dom är ;) Men dom prylnörd så måste ja hålla denna kikare väldigt högt, den e sjukt cool o titta . Den kompakta värmekameran är bara 1mm lång och väger mindre än 3g vilket gör att den kan . Kikaren ger ett svagt ljud ifrån sig när .

EAW,leupolpannlampa,vildsvin,vildsvinsgodis. Leupold LTO Tracker Värmekikare. Så, oavsett om det är ett kikarsikte med mörkerseende, en pejler för jakthunden, en GPS, en jaktradio eller en värmekikare , så kan man enkelt konstatera att rätt elektronik kan vara en oerhörd tillgång vid jakten och många gånger till och med en absolut nödvändighet.


Så, vad ska man tänka på när man . Köp och sälj Kikarsikten i auktion och till fast pris på Tradera. Fynda Jakt i massor av auktioner. Jägarna i jaktklubben Tånga Boys har ett gemensamt intresse, jakt på vildsvin.


På tre år har jägarna skjutit hela 3vildsvin! Det är kolsvarta natten och helt omöjligt att se någonting. Denny Abrahamsson är mycket belåten med sin värmekikare som avslöjar grisarna som vita vålnader i svarta natten.


Pulsar värmeadapter som monteras framför ditt vanliga sikte genom att använda en Pulsar DN adapter. Denna enhet är multifunktionell så den kan användas både som en adapter till ditt vanliga sikte men även som en handhållen värmekikare. Du konverterar den lätt genom att byta ut . Jämför priser och läs recensioner på Jakt.


Välkommen till PriceRunner! PULSAR QUANTUM Utgången vara! Värmekikare från Pulsar med förstärkt, gummiöverdraget plasthölje för att klara av om man tappar enheten i marken men även att klaras av att användas i fuktiga.


Perfekt vid jakt då man vill vara helt tyst, inget ska ge några ljud ifrån sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.