onsdag 23 juli 2014

Radera bilder ipad

Det är bara att trycka på symbolen för papperskorgen så är det klart. Du kan också läsa om hur du skapar mer utrymme på din enhet och hur du kan få tillbaka dina bilder om du råkar ta bort dem av misstag. När du raderar en bild från Min bildström raderas den från vyn Min bildström på alla dina enheter när du ansluter dem till wifi eller Ethernet.


Alla enheter måste använda den mjukvara som krävs och ha Min bildström . Radera bilder eller videor från Kamerarulle. Innan du raderar bilder eller videor från Kamerarulle på din iOS‑enhet kan du importera dem till din dator.

I appen Bilder trycker du på Album och sedan på . Att radera NÄSTAN ALLA bilder på iPad kan man göra enkelt genom iTunes. Undantagna blir dock de bilder som man laddat in genom SD-kort genom Apples egen iPa. Ta bort bilder ur iPad - postad i iPad : Hej alla, Har en liten fundering på om det enda sättet att radera bilder i iPad är att se till att mappen som skall synkas innehåller de bilder man vill ha och inga andra. Hittar ingen papperskorg att slänga bilderna i. Men bilder kan tas bort manuellt är endast dessa du tagit med din iPad och dessa i . Svar: Det beror på om du verkligen vill ta bort alla bilder eller inte.


Vill du bara göra dig av med en handfull dåliga är det enklaste sättet att öppna programmet, markera det foto du inte gillar och sedan klicka på papperskorgen.

Nästa alternativ är att välja en hel hög . Ser du inte upp blir den så full att du inte ens kan ta ett nytt foto (eller ens ladda ner nya mejl). Ett sätt att frigöra utrymme är att helt enkelt radera all musik, eller tömma stora delar av dina bilder och videor. Dessutom stöder denna programvara alla iOS-enheter, från iPad till iPod Touch. Gå in på BilderVäljOch börja helt enkelt att svepa. Det går mycket fortare i iOSän det gjort någonsin tidigare.


Jag fick en iPad från en annan förskola att rensa och göra iordning för ny personal. Sedan var det massa bilder som barnen gjort inuti olika spelappar. Frigör utrymme och sedan Ta bort.


När du bett om behörighet att ta bort foton trycker du på Ta bort. Tryck på Nyss borttaget och ta bort fotona och videoklippen. Häromdagen startade jag iPhoto och blev lika irriterad som vanligt över hur segt programmet är.


I ögonvrån såg jag texten ”Papperskorgen” i kontextmenyn till vänster. Ett enkelt klick på ”Töm papperskorg” frigjorde inte mindre än 40GB! Det finns enkla sätt att ta bort dubbletter av bilder på iPad i iOS 9: ta bort manuellt och ta bort i batch med TunesGo Retro.


Det är en del bilder det… Vad har jag lärt mig, TÖM . Den har för många bilder vissa i dubbletter och de har dykt upp mer eller mindre av sig själv.

Kan bara radera bilder tagna. Pins är visuella bokmärken som du samlar på anslagstavlor. Du kan spara pins du hittar på Pinterest eller lägga till nya pins från dina favoritwebbplatser. Redigera, flytta eller ta bort en pin.


Spara från en webbplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.