torsdag 24 juli 2014

Världens minsta traktor

På förstasidan möter du Snö-Catten på Flatruet i Härjedalen. Här håller den här jätten vägen öppen mellan Ljungdalen och Funäsdalen. Vilken Volvo BM är Sveriges mest eftersökta?


Det är utan tvekan Volvo BM 814 . Var enda bultskalle på bygget är helt perfekt. En sådan införskaffades till.

Större traktormodeller . VÄRLDENS minsta Chevy V8! Ta reda på mer om traktorer från John Deere. Det spelar ingen roll hur stort ditt jobb är, vi har traktorer som överträffar förväntningarna med hög prestanda och tillförlitlighet.


Shibaura - Ford och New Holland. En klass med enorm konkurrens, så det var ett minst sagt ambitiöst mål. Vi intervjuade Joakim under påskmässan där bilen . Extremt höga kvalitetskrav in i minsta detalj kännetecknar Fendts traktorer , som var först på marknaden med steglös transmission.

Nu finns transmissionen i alla Fendts traktormodeller, från den minsta till den största. LS Mtron tillverkar varje år ca 25. Lantmännen Maskin satsar på tre kompakta.


Minsta modellen Jhar en 3- cylindrig motor, medan XRoch R36i har 4-cylindriga motorer. En revolution inom tillverkning av transmissioner. Denna traktor revolutionerade jordbrukstekniken.


Epatraktorn kallas Sveriges långsamma stolthet och har många fans - liksom syskonet a traktor. Här är allt du behöver veta om epatraktor och A- traktor. Världens minsta högkvalitets ljudkort för DJ´s!


MTD är idag en av världens största tillverkare av trädgärdsmaskiner och har idag flera fabriker i USA, Canada och Europa. Klicka på bilden för att se hela sortimentet. Traktorer säljes och köpes. Dragkraft till minsta möjliga kostnad. Wolf Garten har fått en rad utmärkelser för sin kvalitet och design, bl.


Hytten är inte världens bekvämaste, men de flesta reglagen sitter faktiskt ganska okej placerade. Fendt har flera olika modellserier från den minsta 200- till den största 900-serien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.