torsdag 24 juli 2014

Tyrilin interiørbeis skumring

TreStjerner Gulvolje i farge Panelet er beiset i farge Varde. Vi vet hvor viktig hytta er for deg, og hvor viktig . Tyrilin Interiørbeis Skumring i ett strøk. Denne blandingen er gjort for å få mindre fargepigmenter i taket slik at tak og vegger går mer i ett). Vindu: Butinox Treverk 40.


Listverket er beiset i farge Varde.

Taket er beiset med farge Kalkhvit. Lun og fin hyttestemning! Med fjellets farger innendørs er man i samme gode sinnsstemning hele tiden. Stemningen er her satt med et . Den mørke fargen som er brukt innvendig her er interiørbeis fra Jotun i fargen Sjøsand. De ligner på Drivved og Sjøsand fra Jotun.


Vi testet ut skumring , varde, stemning og kongle, og endte opp med den sistnevnte. Jotun Lady interiørbeis sier dette på Deres nettside: år inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, vil interiøret fremstå med en unik og naturlig.

Fargen skumring fra Jotun trebitt er ikke så ille. Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter for best mulig værbestandighet og lød i treverket. Unik lød og fargespill – blank eller matt overflate!


Vi skal olje trinnene i en trapp som går opp fra gangen til hemsen og lurer på. TYRILIN INTERIØRBEIS få fjellets vakre. Etter mange års utvikling og innovasjon. Se panelet komme til liv.


Til ubehandlet treverk av furu og gran. Det stod mellom denne og fargen Drivved fra Jotun. Disse er temmelig nært hverandre, men vi likte litt bedre løden i Skumring. Vi ønsker lunheten beis og disse fargene gir, men er redde for å få det for mørkt.


På oppstryksprøvene synes vi det blir bra når vi . Vi vet hvor viktig hytta er for deg, og hvor viktig det er at den setter deg i nøyaktig den stemningen du ønsker. Din stil, din hytte, akkurat slik du vil ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.