tisdag 29 juli 2014

Huggarkängor stihl

Stadiga och bekväma kängor med kraftig, mönstrad sula som ger bra grepp, sågskydd i plösen fram och en stålhätta ger ett bra skydd mot den vassa kedjan. Kängorna finns både i vattenavvisande läder . Hade tänkt köpa ett par nya huggarkängor. Har varit och kollat lite på Husqvarnas och stihls.


Jag fastnade för stihls nya Ranger GTX.

Dom var otrolig sköna och ganska så lätta också. Tänkte kolla om någon har erfarenhet. Besök oss för rådgivning och service i Växjö. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. På denna kanon fina skyddskänga Funkar även som vandrings jakt känga.


Välj från olika maskiner som motorsåg, grästrimmer och röjsåg. STIHL , LÄDERKÄNGA ADVANCE GTX STL. Visste du att vi har fullt skogssortiment?

Vi är återförsäljare för både Husqvarna och STIHL. Synpukter på stort som smått är resultatet av skogssystrarna Nina Anderssons och Jenny Kärnes skogsarbetstest. Byxorna blev något av en vinnare medan handskarna bäddar för handblåsor.


Stihl CLASSIC skogsjacka EN 471. Nu efterlyser de en huggarkollektion utformad för skogsarbetande kvinnor. Hitta billigaste Huggarkängor stihl hos AllaAnnonser. Nybörjare till tillfällig användning.


NYHET SNABBSÖKNINGSGUIDE. Har gått med de nya huggarkängorna modell stihl dynamic stvå rundor till skogs igår å som snabb jämförelse mot lundhagarna Proff. Dom blir mjukare enligt återförsäljaren efter användning ett tag, valde bort ett svindyrt par huggarkängor men de gick inte alls dra åt snörningen . Jag bor typ i stihl huggarkängor.


Bra vid alla sorts jobb, förutom takjobb. Finns säkert något mer som jag inte upptäckt än. Deras billigaste modell är den som är mest allroun tycker jag, fast de har en svag innersöm i hälen, vilken inte tål att man slarvar med uppknytning.


Fast de funkar lika bra ändå. Blir lite blandade märken, jonsered såg, stihl hjälm, husqvarna huggarbyxor och slutligen jonsered stövlar XD.

Vi har sett till att skaffa nya huggarbyxor , och till Hanna ett par huggarkängor. Då har jag varit och plockat ut ett par . Läderkänga med hög säkerhet, skyddsklass anpassad för professionellt och krävande arbete också under extrema förhållanden. Hitta din närmaste återförsäljare på stihl.


Vi är, som sagt, precis lika kompromisslöst yrkesstol- ta som du. Du hittar våra maskiner överallt där ett förstklassigt jobb görs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.