onsdag 30 juli 2014

Skogsmästarskolan schema

Länk till kurshemsidan Skogens värdekedja. Prsentationen ska vara ca minuter lång och följas av minst minuter för frågor och diskussion. När såväl den muntliga som den . Skogen är central för vårt lands välstånd. Skogsmästarskolans huvudsakliga verksamhetsområden är utbildning, forskning och uppdragsverksamhet.


Från skogen hämtar vi virke till byggnader och råvara till framställning av papper och kemiska produkter.

På senare år har även nya tekniska metoder. Den här sidan är för dig som är student på skogsmästarprogrammet. Här hittar du viktiga dokument och information som rör skogsmästarprogrammet.


Ni kan inte byta grupper. PN = Paul Nor NAISvefa,. LN = Linus Nordström, Länsförsäkringar,. ALLA SKA DELTA I PLANERING OCH GENOMFÖRANDE AV EN SKOGSDAG. NI INTE REDAN GJORT DET BÖR NI .

Skinnskatteberg, beläget i det biologiska gränslandet mellan det norra barrskogsområdet och det södra blandskogsområdet, är en utmärkt utgångspunkt för att belysa skogsproduktion och miljövård under olika geografiska betingelser. Studenthemmet Magasinet OBS! Det finns rum, storleken är mellan - kvm månader hyresfritt under sommaren . En årligen återkommande konferens för Dig som är intresserad av skoglig planering och inventering. Under konferensen demonstreras också nya skogs- instrument och datorprogram.


En utställning pågår under de båda konferens- dagarna, där företag och organisationer i branschen har tillfälle att visa . Nedan finns länkar till pdf:er för kompendiet Bland tallar och tal som kan köpas i tryckt form i samband med . På den här sidan ser du terminstider för kurser och program på grund- och avancerad nivå. Lista med samtliga anställda finns här. Staffan Stenhag, prefekt, Staffan. Avverkningsplanering och utformande av trakdirektiv har stått på schemat och utbildningen har behandlat ämnet i både teori och praktik. Torsdagen spenderades i fält under en vårvarm sol.


Detta för att studenterna ska få en bild av hur och varför skogsbruk bedrivs som det gör i andra länder. Med utgångspunkt från Turin så gjordes tre olika exkursioner till olika . Tack för en välarrangerad dag. Utbildningsprogramet består i. Privatekonomi på schemat i Västerås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.