tisdag 29 juli 2014

Isbläster hyra

Maskinen som kan hyras är lätt att hantera och lätt att frakta. Hyra är en utmärkt möjlighet att testa och utvärdera sitt eget behov av isblästring. Eller om man behöver isblästra bara nån eller några gånger per år. Blästring med kolsyreis är en revolutionerande rengöringsmetod med kolsyreis- pellets (Ci fast form) som blästermaterial.


Processen är ett mycket miljövänligt, effektivt och tidsbesparande alternativ till traditionella, industriella rengöringsmetoder.

Vi erbjuder ett heltäckande program av isbläster till industrier och . Cryotech AB är ett fullserviceföretag med unika resurser. Som erfaret saneringsföretag i Skandinavien tillverkar vi egen kolsyreis, samt utvecklar och säljer utrustning för kolsyreblästring. Däremot kan man kvävas och få brännskador av torrisen så jag vet inte om jag hade varit så sugen på att hyra maskiner och göra det själv uppe på en trång och dåligt ventilerad vind. Kollegan min jobbade med detta tidigare och dom blästrade ur gamla tjockolje tankar med isbläster ! Den är enkel att använda och har en tydlig kontrollpanel.


Isblästring minimerar rengöringstiden och kan göras under drift. Det tar bort många tidskrävande moment så som maskering, blötläggning, .

Kontakta oss för offert på utrustning och kolsyreis. KGpassar de företag som har en begränsad användning av rengörning med kolsyreis. Maskinen levereras med meter blästerslang och den ergonomiska pistolen samt standard munstycke mm. Yttre skalet på maskinen är i aluminium och . Hos Ramirent kan du hyra maskiner och tillbehör över hela Sverige.


På denna sida hittar du olika broschyrer och information om vilka villkor som gäller vid uthyrning samt vår särskilda hyresförsäkring. Uthyrning: Är Ni intresserad av att hyra kompletta mobila enheter. Is-bläster utrustningar, Högtryckstvättar eller Ångtvättar. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och ger dig tips och idéer för hur du ska gå tillväga.


Vi hjälper dig att göra i ordning en utrustning som passar just ditt objekt. Olika storlekar och modeller från Clemco. För tillfället har vi några långtidshyror på större infrastrukturprojekt, . Vill ni prova isblästra bort färgen på ert hus?


Det finns ofta inlägg om blästring men sällan är det några kostnader med. Tekniken att isblästra botten är mycket effektiv, man kyler ner färgen till -grader varvid den faller av i stora flagor. Restprodukten blir färgen som trillar ner på marken, själva kolsyreisen avdunstar. Man måste således täcka marken med presenning och ha presenning runt om båten så att färgen inte blåser .

Alla lediga lägenheter Norrtälje i realtid med Sveriges sökmotor för hyresbostäder Kvalster. Alla bostadssidor med bostäder för uthyrning söks igenom kontinuerligt och visas här i realtid. Hittar du inget att hyra här så får du vara hemlös.


Torrisblästring, Isblästrar , munstycken, isolerboxar och tillbehör. Varje helg erbjuder vi utvalda produkter till förmånliga priser. Besök oss till helgen och låt oss.


Våra produkter kommer från . Om blästra, ska jag göra det själv eller hyra in någon firma? Om jag gör det själv, vad behöver jag? Anläggning är mobil, kan även sanera och blästra inomhus eller i båten med is bläster.


Vi arbetar med en avancerad isblästringsmetod som har både miljövänliga- och kundanpassade lösningar. Isbläster hjälper dig med borttagning, rengöring och sanering!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.